KOJI ZNAK JE NAJVEĆA TALIJA: Da li ste rođeni pod srećnom zvezdom?

KOJI ZNAK JE NAJVEĆA TALIJA: Da li ste rođeni pod srećnom zvezdom?

13 јуна, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vas sreća baš i ne mazi. U stvari, vaš život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama, pa je sreća za vas samo puko priželjkivanje. Ipak, dobra vest je da vas vaša spremnost i strast za znanjem guraju puno dalje nego sreća. Kome je potreban šarm i sreća kad ima um kao što je vaš?

RAK

Vaš znak je jedan od retkih koji je istinski blagosloven. Iako će vaš put uvek biti popločen izazovima, vi imate urođeni osećaj za smer i vrline, a srećne zvezde vas uvek usmere u pravom smeru.

LAV

Lavovi, vi ste tako mudri i odlučni da ne morate da brenute o tome da li ste srećni ili ne. Vaš život je poput gline, a vi ste vajar spreman da oblikuje sudbinu u sve što želite. Zaboravite detelinu sa četiri lista, vi ste za volanom automobila koji vas vozi tamo gde god želite.

DEVICA

Sreća je uvek nekako izvan vašeg dosega, ali vi ste verovatno navikli na razočaranja. Iako se čini nepoštenim da je vaš život teži od drugih, postoji razlog za to. Vi imate najjača ramena u horoskopu. Vaša misija je da naučite i iskusite teškoće, a onda pokažete svetu šta je potrebno da ih svlada. Na taj način, vi ste srećnici od kojih se može učiti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4