HOROSKOP: Preopterećeni ste poslom, vreme je da se discantirate od svega!

HOROSKOP: Preopterećeni ste poslom, vreme je da se discantirate od svega!

13 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Važno je da budete spremni da se pozabavite nekim situacijama koje čekaju na vas određeno vreme. Nemojte više da odlažete stare poslove da ne bi došlo do komplikacija.

LJUBAV: Potrebno je da se više potrudite oko voljene osobe ako želite da joj dokažete da vam je zaista stalo da sačuvate vašu vezu. Uz malo truda, vaš odnos može da potraje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem ćete imati stabilno stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju.

 

BIK

POSAO: Ne reagujete baš dobro na bilo kakve promene jer vam je potrebno neko duže vreme da se prilagodite. Moguće je da imate neke nesigurnosti i sumnje po pitanju vašeg posla.

LJUBAV: Važno je da pokažete svom partneru da imate dovoljno razumevanja i da ipak umete da budete otvoreni i fleksibilni kada to želite. Vaš odnos može da napreduje.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet. U narednom periodu ćete imati priliku da napravite dobre promene koje na vaše zdravlje mogu da utiču u pozitivnom smislu. Radite na sebi…..….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4