DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 11. JUN 2019.godine

DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 11. JUN 2019.godine

10 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

Stvari koje se tiču novca bi mogle da negativno utiču na jedno prijateljstvo, pa je čak moguće i zahlađenje odnosa sa nekim sa kime ste veoma bliski. Iznenadni razvoj događaja unosi vam dodatnu nervozu u ionako pretpan dnevni raspored. Pokušajte da ostanete staloženi i što je moguće više koncentrisani na ono što je zaista važno. Ne donosite nikakve definitivne odluke, jer ćete kasnije sigurno zažaliti.

 

Danas vodite računa o tome da svojom brzopletošću i nepažnjom ne povredite svog partnera. Vi nemate loše namere, ali ponekad vam je jezik brži od pameti. U večernjim časovima moguć je poziv iz inostranstva od nekoga ko vam je veoma značio u prošlosti.

BIK

Očekujte posetu veće grupe ljudi sa kojima ste prilično bliski. Neka vas to ne zatekne nespremne. U jednom razgovoru ćete doći do prilično šokantnih saznanja. Potrudite se da ove informacije zadržite za sebe. Takođe, povedite računa o zdravlju, prvenstveno o ishrani. Do kraja dana, informišite se što više i saznajte šta je to što treba da promenite.

 

Danas ćete vi i vaš partner imati raspravu, jer ne delite mišljenje po pitanju jedne važne stari kada je vaš ljubavni život u pitanju. Zvezde vam savetuju da napravite kompromis i tako omogućite da vaša veza bude uspešna. U suprotnom doživećete niz komplikacija…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4