Žena ŠKORPIJA: Ona ja PRAVA VATRA i sa njom nikakve IGRE NISU MOGUĆE!

Žena ŠKORPIJA: Ona ja PRAVA VATRA i sa njom nikakve IGRE NISU MOGUĆE!

7 јуна, 2019 Off By botanika

Jedna od najmističnijih i najseksipilnijih žena Zodijaka svakako jeste žena Škorpija. Ona je egzotična i magnetski privlačna, duboka i nevina poput mora. Nikada je ne smete shvatiti olako, jer je ona brilijantno prepredena, prodorna, neustrašiva i tvrdoglava.

Zahvaljujući tome, olako prelazi sve prepreke u životu i uvek uzdignute glave nastavlja dalje. Ona je samouverena, snalažljiva i snažna. Jednom rečju, ona je prava vatra i upravo zbog toga nikada ne pokušavajte da se igrate sa njom. Jer, jednostavno, sa njom nikakve igre nisu moguće.
Ona je neko ko će svakom čoveku pružiti priliku i svakome će dopustiti da se izbori za njenu ljubav. A od drugih ljudi zavisi da li će to da iskoriste.

Ona je neko ko nikada ne pruža drugu priliku i onaj koji ne iskoristi prvu, nikada više neće dobiti drugu šansu. Ova žena je spremna uvek da ode i u to nemojte nikad da sumnjate.
Ipak, ona ume da voli svim svojim srcem i njena ljubav zaista ne poznaje granice. Međutim, ukoliko napravite neki pogrešan potez, vrlo brzo se ta njena ljubav može pretvoriti u ljutnju. (nastavak na sledecoj strani broj 2)

Стране: 1 2 3