VAGA – Boginja LJUBAVI, šarmantna i nasmejana, uživa kada je VOLJENA, vrlo PAŽLJIVA i ponekad BOLNO iskrena

VAGA – Boginja LJUBAVI, šarmantna i nasmejana, uživa kada je VOLJENA, vrlo PAŽLJIVA i ponekad BOLNO iskrena

7 јуна, 2019 Off By ludarito

 

Žena vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvek videti i drugu stranu. Njena racionalnost i hladna logika savršeno su spremni da sagledaju problem iz svih uglova i da se uvek stave u poziciju drugih.

 

Zato drugima može delovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve uglove i mogu da se stave u svačiju poziciju. Malo kom drugom zodijačkom znaku, ova sjajna osobina može da se pripiše. Potreban im je partner koji će im dati savet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu sa blizancima i vodolijama.

Savet

Vage su veoma romantične i uživaju u intimnim momentima. Oni koji se zaljube u vagu, svakako traže idealnog partnera. One sanjaju da imaju jakog, ambicioznog, izuzetnog i uspešnog partnera. Još jedan savet: vage nikako ne tolerišu agresivnost ili tenziju. Pre će sedeti i ćutati nego se raspravljati. Nemojte ih uvlačiti u bilo kakvu raspravu tokom prvog sastanka….

Kako da zavedete ženu vagu… (nastavak na sledećoj strani )

Стране: 1 2 3 4