KAŽI MI, KAŽI: Izaberite jednu PROROČICU i saznajte SVOJU SUDBINU. Da li vam predstoje dani ISPUNJENI SREĆOM ili dolaze dani koji će vam doneti TUGU i PROBLEME.

KAŽI MI, KAŽI: Izaberite jednu PROROČICU i saznajte SVOJU SUDBINU. Da li vam predstoje dani ISPUNJENI SREĆOM ili dolaze dani koji će vam doneti TUGU i PROBLEME.

7 јуна, 2019 Off By botanika

PROROČICA BROJ 2 Ukoliko ste izabrali drugu proročicu možemo vam reći da za vas život priprema puno iznenađenja. Predstoje vam događaji koji će u mnogome promeniti vaš život. Trenutno se nalaziti u vezi koja zaista mnogo obećava, ali ova proročica poručuje da ta veza neće dugo potrajati.

Vaš partner ce učiniti nešto preko čega nećete moći da pređete i zbog toga će uslediti raskid. Ali vam ubrzo posle toga sledi jedno novo poznanstvo.
Vi ćete upoznati osobu koja će vas prosto naterati da zaboravite na tugu i na sva loša dešavanja i započećete jednu zaista divnu vezu.

Možda vam dolaze neki tužni dani, ali vas posle tuge očekuju i lepe vesti. U pitanju je jedna vrlo kvalitetna osoba koja će vam zaista ulepšati život. Zato se opustite, jer će i vama ogrejati sunce i doći će mnogo lepši period u vašem životu.

PROROČICA BROJ 3 Ukoliko ste izabrali proročicu broj tri, možemo za vas reći da ste veoma skromna osoba. Međutim, koliko god da ste skromni, ipak ne možete biti zadovoljni sa vašim trenutnim životom. Vi već duže vreme u životu nemate sreće i čini vam se kao da vam ništa ne polazi za rukom.

Ova proročica vam poručuje da će sve to prestati i za vas upravo počinje jedan lep period, u kome ćete imati mnogo više sreće i vaši dani će zaista biti lepi.
Uskoro ćete uspeti da rešite brojne probleme koji vas muče u životu. A zatim vam sledi jedno veoma bitno dešavanje. Upoznaćete osobu koju čitav život tražite i ona će vam promeniti život na bolje.

Ova osoba će vas svojim postupcima naterati da zaboravite na sve loše stvari u životu. Vi mnogo tuge trenutno imate, ali će vaša tuga nestati kao da nikada nije ni postojala, jer vas uskoro očekuje uživanje u velikoj sreći.

Стране: 1 2