Neko bitan

Zbog ovakve žene MUŠKARCI LUDE, a ŽENE joj ZAVIDE! Ovo su dokazi da imaš „ONO NEŠTO“. Obavezno PROČITAJ ovaj TEKST i videćeš da si i ti POSEBNA ŽENA!

Postoje žene koje zaista imaju „ono nešto“ , nešto posebno. Zbog takvih žena muškarci bukvalno lude, a žene joj zavide. Ako se pitate šta je to što te žene poseduju, u nastavku teksta možete pročitati:

1. ZNA ŠTA ŽELI
Baš kao što smo napisali, posebna žena zna šta želi. Ona ima svoje ciljeve od kojih nikada ne odustaje, osim u slučaju da shvati da nije vredno boriti se za njih.

I to se odnosi na sve životne sfere, dakle i na ljubav, i na prijateljstvo i na karijeru. Ako želi nešto dovoljno jako, uvek će naći način da to i dobije.

Naravno, sve u životu radi na pošten način, jer nije jedna od onih koje igraju prljavo. Ne postoji ništa što je može sprečiti na putu ka cilju. Ona diže ruke samo onda kada shvati da nešto nije vredno njene ljubavi. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

2. UVEK JE SNAŽNA
Tako je! Posebna žena je uvek snažna i ona ima petlju da uvek kaže ono što misli. Ona nema dlake na jeziku i ne služi se nikada lažima i prljavim trikovima. Uvek dobije ono što želi i to na pošten način. Ona je neko ko ne zavisi ni od tuđeg mišljenja, ni od tuđeg novca. Sposobna je da radi i zaradi za sebe. Nikad u životu sebi ne bi dozvolila da moli jednog muškarca za ljubav, na bilo koji način, niti da od njega bude finansijski zavisna.
3. ŽIVI PUNIM PLUĆIMA
Žena koja zna koliko vredi i koja ima „ono nešto“ zaista ume da živi punim plućima. Ona uzima od života sve ono što joj se nudi, a to je uglavnom samo ono najbolje.
Svakako da i njoj ponekad naiđu teški trenuci, ali ona tada ne očajava. Uvek pokušava da nađe način da reši probleme koje ima i obično joj to polazi za rukom.
A kada probleme ostavi iza sebe, podigne glavu i hrabro korača napred.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

4. ONA JE BORBENA ŽENA
Svaka posebna žena je borbena i sve ono što radi radi sa velikom strašću. Ona svoju strast pokazuje prema svemu. Prema poslu, prema muškarcu, prema ljudima.
Upravo zato muškarci lude za njom, jer ima svoj stav i karakter. Ona zna da njoj nije potrebna lepota, jer može muškarca da zavede svojim rečima i svojim karakterom, a najviše svojom strašću.
5. ZNA DA ONA NIJE CENTAR SVETA
Ova dama vrlo dobro zna da nije centar sveta i nema potrebu da se svet vrti oko nje. Ona ume da bude srećna sa ono malo što ima. Naravno da ima visoke ciljeve, ali je srećna kada ostvari i male.

Ona vrlo dobro zna da se do uspeha ne dolazi preko noći i zato svoje uspehe uvek gradi korak po korak. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4)

6. NIJE MATERIJALISTA
Ova žena nije materijalista i nikada neće biti u nekoj vezi iz interesa. Njenu ljubav jednostavno ne možete dobiti skupim poklonima. Ona je neko ko želi romantiku, ljubav i pažnju. Njoj je u životu potrebno poštovanje i da bude voljena. Njena ljubav nije na prodaju i nikada sebe neće dati za šaku dijamanata.
7. PUNA JE SAMOPOUZDANJA
Žena koja ima „ono nešto“ svakako je puna samopouzdanja. Ona vrlo dobro zna koliko vredi. Ona je snažna dama koje se većina muškaraca plaši. Međutim, poznato je da mnogi muškarci upravo vole takve žene. Mnogi muškarci požele da ukrote ovu damu, ali im to ne polazi lako za rukom.

8. NIJE LAKA ROBA
Ženu koja ima „ono nešto“ ne može niko da osvoji tek tako. Za takvu ženu muškarac mora mnogo da se trudi, jer ona jednostavno nije laka roba. Ako uspete na tom putu, imaćete kraj sebe ženu koja će vas usrećiti kao nijedna pre.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 5)

9. EMOTIVNA JE
Ova žena je takođe jako emotivna. Ne postoji čovek kome ona neće pomoći. Ona će svakoga saslušati i razumeti. Takođe je neko ko ume mnogo toga da oprosti. Nekada će zaboraviti i na sebe, kako bi usrećila ljude do kojih joj stalo. A to je dokaz da ona zaista ima veliko srce.
10. IMA VELIKU DUŠU
Posebne žene zaista imaju veliku dušu. One znaju da vole do ludila i do neba, ali isto tako znaju da pate. I najmanja sitnica može da ih rasplače, ali isto tako zbog jedne sitnice mogu da budu srećne do neba. Ove žene zaista ne umeju da mrze i nikome ne žele zlo.

Ako vam ne mogu pomoći, sigurno vam neće ni odmoći. Ako ste se pronašle u nekom od prethodnih 10 dokaza, koje smo naveli za posebne žene, onda budite sigurne da ste i vi ta posebna žena. Sigurno je da imate „ono nešto“ i da muškarci za vama lude. Sigurno je da postoje i one žene koja vam zavide, ali to je samo dokaz da ste najbolje!

Exit mobile version