ZA SVE DAME 35+ : Evo ŠTA SAM NAUČILA na dugom putu koji je trajao PUNIH 35 GODINA!

ZA SVE DAME 35+ : Evo ŠTA SAM NAUČILA na dugom putu koji je trajao PUNIH 35 GODINA!

4 јуна, 2019 Off By botanika

Ali u tom periodu sam se menjala i ja sama. Svakako nisam više ona žena koja je jednom davno matičaru rekla „da“. Naučila sam da, ako želiš da se tvoj muškarac menja, moraš se i ti menjati.

To je svakako vraški težak posao i potrebno je puno strpljenja. Prosto moraš naučiti da ga prihvatiš takvog kakav jeste ili da mu nekako probudiš želju za promenom.
Naučila sam takođe, da kada postaneš majka, misliš da ti je to jedini posao na svetu. Misliš da tome treba da se posvetiš cela i da čuvaš i gajiš svoje dete.

Ali tu negde zaboraviš da si i ti čovek i da i ti imaš svoje potrebe. Nekako stalno tvrdiš da voliš svoju decu, ali zaboraviš da voliš sebe. Zato je moj savet da volite prvo sebe, a onda ćete prihvatiti i svoju decu, kao najbolja majka. Naučila sam takođe da onaj ko sa tobom živi svaki dan, ko se sa tobom smeje, peva i šali se, nije uvek i tvoj najbolji prijatelj.

Pre nego što pomislite da vam je neko najbolji prijatelj, preispitajte svoje misli i stavite ga na testiranje, pa mu tek onda dodelite tu titulu. (nastavak na sledecoj strani broj 3)

Стране: 1 2 3 4