Noćas je NOĆ MLADOG MESECA: Ovim znacima će UTICAJ MLADOG MESECA doneti MNOGO SREĆE, naročito na POLJU LJUBAVI!

Noćas je NOĆ MLADOG MESECA: Ovim znacima će UTICAJ MLADOG MESECA doneti MNOGO SREĆE, naročito na POLJU LJUBAVI!

2 јуна, 2019 Off By botanika

Oduvek je poznat uticaj mesečevih mena na život svih nas. On može doneti mnogo problema, ali i mnogo razloga za sreću svima nama. Upravo je večeras noć mladog meseca i ona će biti pozitivna za većinu ljudi. Naročit uticaj, i to pozitivan, imaće na pripadnike znaka Raka, Bika i Vodolije.

Ovim znacima će noć mladog meseca doneti veliku količinu sreće, koja će potrajati i u narednim danima. RAK Dragi Rakovi, uskoro će nestati tuga iz vašeg života.
Uskoro počinje period u kojem ćete samo za sreću znati. To će vam omogućiti uticaj mladog meseca. Upravo ta noć desiće se večeras, 3. juna.
Uticaj meseca na vas će biti izuzetno pozitivan i doneće vam veliku količinu sreće. Ta sreća će potrajati i pratiće vas sve do 22. juna.

Tokom ovog perioda očekuju vas neka neverovatna dešavanja u kojima ćete uživati. Ono što vas prvo očekuje su novčani dobici. Dolazićete do novca veoma lako i nikakve finansijske poteškoće nećete imati. U tom periodu biće lepih dešavanja i na polju ljubavi. (nastavak na sledecoj strani broj 2)

Стране: 1 2 3