Neko bitan

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

Ovan

Emotivni ili bračni partner vas steže po nekim pitanjima, ali ne date se vi baš tako lako. Malo ili malo više ćete se praviti ludi, okretati priču na neke druge stvari – prosto rečeno – gledaćete da na svaki način ovo izbegnete. Da se razumemo – ne mora da znači da je bilo šta strašno u pitanju – možda drago biće uzalud pokušava da vas natera da održite neka obećanja koja ste joj dali, a vi nemate vremena i iz tog razloga vrdate na sve strane.

 

Ukoliko ste slobodni – upoznaćete osobu koja je potpuno drugačija od svih drugih – vanredno zanimljiva, očaravajuća, svoja. Bićete toliko opčinjeni njome da će svi oni koji se takođe motaju oko vas automatski pasti u drugi plan.

Bik

Ulazak vaše vladarke Venere u znak Jarca će vas “zamrznuti”. Tu ste, gde ste kada su emocije u pitanju. S jedne strane – to je poznato tlo, osoba za koju znate kako diše i razmišlja, sigurnost. S druge – toliko vam je s vremena na vreme potrebno da se nešto promeni, da se nešto dogodi novo u vašem odnosu – a ako toga nema, onda ste skloni da sami napravite uzbunu u svojoj glavi. Kad ste zajedno, nećete imati problem. Kada niste jedno pored drugog – vi ćete biti nezadovoljni, zbog svega. Usamljeni – ništa pametno u ovoj nedelji.

 

Družite se, izlazite, flertujte – šta god vam srcu prija. Ipak, ne računajte na neke posebne ljubavne prilike. Niti ste vi spremni za njih, niti one za vas.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Blizanci

Realno gledano – ne postoje nikakvi veći problemi u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Uklapate se, pravite dogovore, uspevate da pronađete zajednički jezik. Sve je tu kako treba, ali vi osećate da nešto fali, nešto što se ne može tek tako lako rečima objasniti i iskazati. Možda nije ništa konkretno, možda ste samo u nekom šašavom periodu koji će ubrzo proći….Ako ste usamljeni – okruženi ste društvom, okruženi ste ljudima koji su interesantni, ma ima tu i dobrih « prilika » ništa tu nije sporno.

Problem je samo u tome što se vama nešto ne da da otpočinjete bilo šta. Nešto vam fali – onaj osećaj da vas osoba prodrma iznutra, da učini da zadrhtite celim telom. Od toga ništa ove nedelje…..

Rak

Mlad Mesec u vašem polju promena, kriza, drame – sigurno neće popraviti trenutni odnos sa voljenom osobom. Naprotiv – vaša će osećanja u ovoj sedmici biti jako promenljiva i nestabilna. Cas ćete voleti drago vam biće više od svega na svetu, čas će vas samo njegovo postojanje nervirati, a kamoli reči ili postupci. No, ništa ovo nije strašno – osim ako vi baš ne budete potencirali na nekom problemu. Nemojte. Ukoliko ste usamljeni – biće vam super ukoliko hoćete da se bavite strašću I erotskim ludilom.

Ako nećete to, već hoćete emocije, romantiku I tako to – onda ćete morati da čekate neku drugu nedelju. U ovoj od toga nema ništa….

Lav

Imate osećaj da je partner u potpunosti preuzeo “komandu” u vašem odnosu I niste daleko od istine. Možete da se busate u grudi do prekosutra, da tvrdite da sve zavisi samo od vas – ali to realno gledano, nema veze sa vezom. Sada igrate kako druga strana svira I naviknite se na ritam. Prekinite da terate svoje I uključite mozak – I vrlo brzo ćete shvatiti da ovo još može biti u vašu korist. U prevodu – kada pobedite sami sebe, preuzećete inicijativu I glavnu ulogu u odnosu….Ukoliko ste usamljeni – jedna osoba se može izdvojiti, jednu osobu možete primetiti, jedna osoba vam može zapasti za oko.

Prepustite se opuštenoj komunikaciji sa njom I uživajte – biće vam simpatično I slatko da flertujete.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Devica

Možete u ovoj sedmici da sa partnerom imate strast, možete da imate dogovore, možete da imate smeh I zabavu I razumevanje I svašta nešto interesantno I zanimljivo. Pa u čemu je onda problem? Pa problem je u tome što će svega biti, ali onog unutrašnjeg osećaja neće. On će izostajati. Iznutra se nećete osećati sigurno, voljeno, ali isto tako – iznutra nećete osećati ni vi ono što je potrebno – tu pravu emociju prema partneru. Čudni dani, zbunjujući. Ali će proći brzo. Ukoliko ste usamljeni sada ni nemate nekih konkretnijih emotivnih prilika. Ima tu neke sitne komunikacije, nekih pogleda ispod oka – ali ništa više od toga.

Kod nekih od vas je bivši partner počeo da šalje čudne signale – još uvek ne znate šta hoće od vas.

Vaga

Kao da je odjednom neko isključio optimizam i veselost i finu energiju kod vas. Od Venere u Strelcu postali ste Venera u Jarcu – uozbiljili ste se i počeli da doživljavate partnera kao jedno neozbiljno i lakomisleno biće koje samo ispunjava svoje ćefove i ne posvećuje dovoljno pažnje ni vama niti vašem odnosu. Vi previše ozbiljni, druga strana previše neozbiljna – dušu dalo da se ne razumete uopšte. Igrajte na kartu strasti – možda to još uvek radi između vas. Oni koji su usamljeni dobijaju ove nedelje mlad Mesec u polju ljubavi.

Nov početak, da. Ali taj nov početak teško da može da bude sada jer čak i da ima onih koji su za vas zainteresovani – vi se nešto stežete, previše sporo otvarate, ne verujete i tako to…

Škorpija

Partner je u ovom trenutku mnogo zreliji, odgovorniji i stabilniji u svojim ponašanjima i razmišljanjima od vas. Realno gledano – trebalo bi ga pustiti da vodi vaš odnos u ovim danima, jer ako vi budete vođa, onda do ko zna kakvih brljotina i problema može doći. Vaše je jedino da pronađete dovoljno prostora u svom prenatrpanom rasporedu za drago vam biće i da uživate u zajedničkim trenucima. Ne potežite neke ozbiljnije priče – niste trenutno sposobni da ih iznesete do kraja. Ukoliko ste usamljeni – sa nekim imate finu komunikaciju ali to za sada nije dovoljno da kod vas probudi onaj osećaj i želju za osvajanjem.

Verovatno ćete svoje dane i sate trošiti najpre u onome što je vezano za posao i za novac.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Strelac

Komunikacija bi sa emotivnim ili bračnim partnerom u ovoj nedelji trebala da se popravi. Ispada kao da ćete konačno dopreti jedno do drugog I rešiti neka pitanja koja su vas mučila. I pored ovoga – nešto će vam smetati da se osećate sigurno. Šta – teško je reći. Možda će reči teći glatko, ali će osećaj izostajati. Ili će I dalje neka senka sumnje stajati iza vas, dahtati vam za vrat I unositi nemir u srce. Samo polako, neka vreme razreši nedoumice. Sada je bitno da kažete jedno drugom šta imate I nastavite dalje.

Oni koji su usamljeni – u ovoj će sedmici imati jednu jasnu I otvorenu ponudu – neko će vas baš baš okupirati, svaki čas vam slati porukice, zasmejavati vas. Vi ćete uživati u tome, ali ipak imati određenu zadršku…

Jarac

Ulazite u period kada ste spremni da date više I da se više posvetite odnosu u kojem ste. Nije u tome problem – to je baš lepo I krasno. Problem je u drugoj strani jer ona trenutno nije na istim talasnim dužinama kao vi. To ne znači da vas manje voli, ali su joj prioritet druga pitanja I druge stvari. Zato ne treba insistirati ni na čemu, nego pustiti da sve ovo vremenom uklopi. A hoće, to je sigurno. Ukoliko ste usamljeni, eto vam Venere u vašem znaku. Em vlada vašim poljem ljubavi, em je to ljubav sama po sebi, em će vam doneti da budete slađi nego inače. Ona će u vaš život uvlačiti emotivne prilike.

A vi vidite šta ćete sa njima I da li su vam one po volji. Doduše, krenuće da uvlači I prošlost, ali šta sad….

Vodolija

Partnerova planeta je kod vas I Merkur je kod vas I mlad Mesec je u ovoj nedelji kod vas. Sve vam je dato I sve koristite. To što vas neka pitanjca možda muče, to ostavite po strani. Ono što sada ne možete rešiti, ni ne pokušavajte. Uzimajte šakom I kapom ono što vam se daje I u tome uživajte. Budite inicijator za dobre stvari I lepe razgovore – sve ono što miriše na loše ostavite za neku drugu priliku, neko drugo vreme. Ukoliko ste usamljeni – vodite se onim – kako zračiš, to privlačiš. Pošto sad “zračite” sve u šesnaest – malo je verovatno da nećete privući udvarače.

Dovoljno je da samo otškrinete vrata, I gomila onih koji su za vas zainteresovani će se potući da uđu. A vi gledajte koga ćete da pustite a koga ne.

Ribe

I dalje ne mogu da kažem da ćete se unutar sebe, u duši osećati kako treba kada su emotivna ili bračna partnerstva u pitanju. Nosite nesigurnost koje ne možete da se oslobodite, nosite strahove koji pritiskaju, nosite osećaj da vam manjka ljubavi I poverenja. Sami ćete se teško izboriti sa ovim – ali ako nemate osobu kojoj možete otvoriti srce I rasteretiti ga, onda ćete morati kako znate I umete. Generalno gledano – odnos sa partnerom ide. Ide isto kao I do sada. Tu ste, zajedno ste – to je važno, zar ne? Ukoliko ste usamljeni – Mesec koji vlada vašim ljubavima u ovoj nedelji je mlad, u znaku Vodolije i vašem polju tajni. Šta to znači ?

Pa eto – otvoren je period za nešto novo, tajno naravno, za neku kombinaciju, za priču sa nekim ko je zauzet i tako dalje…..Nešto drugo ? Ništa trenutno, to je što je ……

Exit mobile version