DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 3. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 3. JUN 2019.godine

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Ovan

Danas biste mogli biti malo konfuzni. Može vam biti teško da se koncentrišete na jednu stvar. Vaša pažnja će leteti sa jedne stvari na drugu. Nema tu ništa loše, ne brinite. Postoji velika verovatnoća da danas sagledate sve strane neke situacije. Imaćete jaču percepciju i biti svesniji situacije. Iskoristite ovu priliku da se stavite u nečiju poziciju, kako biste znali kako da postupate sa tom osobom ubuduće.

Pozicija planeta vam danas donosi rešenje neke misterije po pitanju ljubavi. Ako ste sumnjali u svog partnera ili emocije, danas ćete napokon dobiti odgovor. U poslepodnevnim časovima ćete imati interesantan susret sa nekim iz prošlosti. Imajte samopouzdanja i svoje emocije nemojte otkriti prelako.

Bik

Vaši ekspanzivni, jasni ciljevi danas idu napred svom snagom, ali ukoliko osetite neku sumnju usporite malo. Ovo je jedan od onih dana kada vam nesigurnost može zaustaviti napredak. Tajna uspeha je da razmislite o svim opcijama i verujete svojim instinktima. Iskristite svoj pronicljiv duh da sagledate sve činjenice i sredite ih, kako bi vam bilo lakše da idete napred.

Vi ste generalno jaki na rečima i to će danas doći do izražaja. Volite da eksperimentišete sa raznim frazama i upotrebljavate reči dvosmisleno, a pošto ste po prirodi kreativni to vam ide odlično od ruke. Danas su vam zvezde posebno naklonjene, pa ukoliko tragate za partnerom postoji mogućnost da ga danas sretnete i osvojite upravo svojom neverovatnom harizmom….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4