DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 2. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 2. JUN 2019.godine

1 јуна, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Neočekivani događaji mogu vam pobrkati sve karte danas. Ukoliko ne budete pažljivi, sve može otići u vetar. Nemojte da vas to obeshrabri. Svi imaju sličnih problema, ali nemojte biti dva puta žrtva iste stvari. Potrudite se da se saberete i krenete ispočetka. Takav je život, pun nepredviđenih okolnosti. I da, budite pažljivi drugi put.

Zvezde vam danas šalju pozitivnu energiju i mogućnost da sa svojm partnerom ostvarite kvalitetan razgovor o tome šta želite da ostvarite u vašoj vezi. Bez sumnje, postoji dosta toga o čemu treba da razgovarate, pa nije loše da na papir stavite sve i rešite jednu po jednu nesuglasicu. Iskrenost će produbiti vaše odnose, pa biste u večernjim časovima mogli doživeti prelepe trenutke.

RAK

Mogli biste danas izgubiti svoj dobar osećaj sopstvene vrednosti u jednom nadmetanju (može biti i konverzaciji!). Imajte na umu da način na koji vas vide drugi, uglavnom nije istina o tome kakvi ste vi zapravo. Nemojte menjati svoj pravac samo da biste zadovoljili druge. Vaša jedina odgovornost ste vi sami. Brzo razmišljajte.

Iskoristite trenutni polođaj planeta koji vam donosi mogućnost da se izrazite i pokažete koliko vam je stalo do vašeg partnera. Vi ste uglavnom zatvoreni i stidljivi kada su osećanja u pitanju, ali danas će se u vama probuditi kreativnost i leptirići u stomaku koji će vas navesti da napokon iskreno otvorite svoje srce.

LAV

Kako ste fokusirani na svoj cilj i idete najboljim i najbržim putem, može vam se desiti da zaobiđete i ne vidite neke osnovne vrednosti. Nemojte dozvoliti sebi da ih previdite jer su osnova za dobar temelj cilja koji želite da postignete. Danas će vam ego biti malo uzdrman, ali pokušajte da ostanete pribrani i svesni načina na koji projektujete sebe drugima.

 

Planete vam danas donose ozbiljnu poruku po pitanju neke osobe sa kojom treba da se sastanete. To ne mora imati negativni kontekst. Čak naprotiv! Moguće je da ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog. Ako ste u vezi nađite vreme da unapredite odnos sa partnerom. To će vam pomoći da se u momentima kada ste zajedno osećate prijatno i opušteno…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4