Neko bitan

Žena JARAC: Malo traži, a MNOGO DAJE. Zato joj omogući SREĆU i ČUVAJ JE, jer BOLJU ŽENU od nje na ovom svetu NEĆEŠ PRONAĆI!

Žena Jarac je dama koja je veoma odvažna i hrabra, a pre svega jedna lepa pripadnica Zodijaka. Možda je nekim ljudima antipatična, možda je nekima drugačija, a možda je nekada i tvrdoglava, ali u svakom slučaju je dama sa kojom se niko ne može porediti.

Ona je dama za poželeti. Onaj ko je ima kraj sebe, treba samo da je čuva i da joj omogući sreću, jer bolju ženu od nje na ovom svetu sigurno neće pronaći.
Ona zaista u sebi ima jednu crtu tvrdoglavosti i sa njom je se ponekad teško dogovoriti, ali ona jednostavno uvek tera po svome i to mnogima smeta.
Ali kada ona ode iz nečijeg života onda jedan trenutak bez nje izgleda dug kao godina. Zato ovu damu zaista vredi čuvati i paziti. Ona je žena koja nije slaba i koja se ničega ne plaši.
Ona veoma dobro zna koliko vredi i svojom lepotom i odvažnošću izaziva pažnju, bilo gde da se pojavi. Imati ženu Jarca kraj sebe je zaista pravo ostvorenje sna, jer mnogi žele da je imaju kraj sebe. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Njena najveća prednost je u tome što nikada ne odustaje od onih osoba koje voli. Ona nikada ne odlazi, uvek je tu. Ona je neko ko nikada ne sudi voljenim osobama i njihova je podrška i u dobru i u zlu.

Kod nje ne postoje nikakvi izgovori i ona se uvek trudi da nađe način da pomogne svojim dragim ljudima. Ona je neko ko se uvek bori da svojim dragim osobama omogući srećan i bezbrižan život.
Sa njom su vrlo česte nesuglasice i to svi dobro znaju. Međutim ona je i te kako sposobna da usreći svakoga, jer ume da voli celim srcem i dušom.
Ona nekada čak i sopstvenu sreću zanemaruje zarad sreće voljenih osoba. I vrlo često zapostavi svoje probleme, kako bi svojim voljenim osobama pomogla da se izbore sa problemima. Njoj jednostavno ništa nije teško, kada je ljubav u pitanju. Rastanak za nju je nešto što ne voli i do čega ne želi da dođe. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Može se reći da se ona plaši rastanka, jer kada jednom zavoli, njena ljubav traje zauvek. Međutim, veoma je teško ovu ženu naterati da ode i da vas zaboravi. Neko mora zaista da bude čovek bez trunke dobrote kako bi zaslužio da ga ona ostavi.

Ženu Jarac kraj sebe imaju samo oni najveći srećnici. Imati ovu damu kraj sebe prava je čast i velika privilegija. Svi oni koji je imaju kraj sebe treba da pokušaju da je usreće i da joj skinu zvezde sa neba, jer jednostavno bolju ženu od žene Jarca na ovome svetu ne možete pronaći.
Ona je dama koja je spremna zarad malo ljubavi da učini čak i nemoguće stvari. Ona je neko ko ume da ceni svaki gest i dobro delo i nije nezahvalna. I što je najbitnije, ona maksimalno poštuje svoje voljene osobe.
Ova dama malo traži, a mnogo je spremna da pruži. Onaj ko je ima kraj sebe, ima osobu koja je spremna na sve i koja bi dala čak i svoj život ako treba za njega. Žena Jarac je, jednom rečju, prava kraljica!

Exit mobile version