DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 1. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 1. JUN 2019.godine

31 маја, 2019 Off By ludarito

OVAN

Danas ćete posebno biti u stanju jasno i razumno da razmišljate. Dajte sve od sebe da odradite ono što radite kako treba. Nemojte padati na tuđe drame. Treba da uživate u dobroj radnoj atmosferi sa odličnim tehničkim dodacima, te biste mogli razmisliti da nadogradite svoj računar ili telefon. Nemojte biti toliko škrti. Potrošite kako biste sebi olakšali život.

 

Kretanje planeta vam daje energiju i snagu da ostvarite sve svoje želje, snove i ciljeve. Vaš ljubavni život posle ovog dana, mogao bi da nikada više ne bude isti. Prepreke koje su vam delovale nesavladivo, danas bi napokon mogle da dobiju način da se reše. Šta god da je u pitanju, nemojte osećati svoju grižu savesti.

BIK

Danas nemojte čekati da vas pitaju za mišljenje. Niko to neće uraditi, osim ako jasno i glasno to ne kažete. Izbacite sebe u prvi plan. Dali ste drugima priliku da kažu šta misle, sada je vreme da vi iskažete svoje. Nemojte biti posmatrač. Budite aktivan član svake konverzacije i događaja i otvoriće vam se jedna sasvim nova vrata.

 

Danas ćete biti nezaustavljivi. Pozicija planeta vam daje jaku silu i moć u svakoj situaciji u kojoj se nađete. Neka osoba, iz razloga koji samo vi znate, uspeva da upravlja vama. Verovatno su u pitanju vaše jake emociju, jer bez obzira na snažnu ličnost, ni vi niste od kamena. Budite slobodni da svoje emocije podelite sa partnerom…….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4