Žena OVAN: Uporna, iskrena  i veoma  HRABRA DAMA  koja se uvek DOČEKA NA NOGE i nikada je nećete VIDETI NA DNU jer posle svakog udarca ustaje jača.

Žena OVAN: Uporna, iskrena i veoma HRABRA DAMA koja se uvek DOČEKA NA NOGE i nikada je nećete VIDETI NA DNU jer posle svakog udarca ustaje jača.

29 маја, 2019 Off By botanika

Ma šta da se dešavalo ona će se uvek dočekati na noge. Ova dama je zaista neumorna i ima snage za sve. Ona ne pokazuje svoje slabosti, već samo hrabrost i odvažnost.
Ona je rešena da nikada ni jednom čoveku ne dopusti to zadovoljstvo da je vidi na dnu. Jednostavno, ona nikada nije bila na dnu i nikada neće ni biti.

Može ona pasti, ali će još brže ustati i krenuti dalje. Ona može sve da podnese i za sve može da se izbori i zato je toliko poštovana i uspešna.

Njena prednost je to što nije u oblacima i ume da sagleda realno svaku situaciju. Retko kada se razočara u životu, jer zna šta od drugih ljudi može da očekuje.
Žena Ovan je dama koja je uvek spremna da pomogne i na koju možete ozbiljno računati.
Ona voli svima da pokaže koliko je zapravo veliki čovek, ali takođe voli da pokaže ljubomornim ljudima da ne mogu ništa ni njoj, ni njenoj dobroti i hrabrosti.
Ona je jača od svega i bolja je od najboljih. Ona je hrabra dama koja se uvek dočeka na noge i nikada je nećete videti na dnu.

Стране: 1 2