DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 30. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 30. MAJ 2019.godine

29 маја, 2019 Off By ludarito

OVAN

Danas pratite svoje srce a ne novčanik. Odaberite gde ćete i koliko potrošiti novca. Budite aktivni i glavna uloga u svom sopstvenom filmu. Prihvatite svaku priliku koja vam se pruži. Moguće je da je neki konflikt na pomolu. Stanite za ono u šta verujete i nemojte se plašiti da preuzmete primat tokom razgovora.

 

Ljudski um ponekad zna da bude veoma zagonetan i da razmišljamo o nekim nesvakidašnjim stvarima. Danas ćete razmišljati o stvarima koje vam ranije nikada nisu pale na pamet. Moguće je da već izvesno vreme sanjate jednu naročitu osobu. Ovo je najverovatnije znak da treba da stupite u akciju i uradite nešto za vaš ljubavni život.

BIK

Danas će na testu biti vaša prilagodljivost. Pokušajte da se priklonite većini, ali imajte na umu da je kormilo u vašim rukama. Uspešno ćete upravljati i imati kontrolu nad svim. Imate priliku da birate, te je iskoristite. Bilo da idete na neki događaj večeras ili ostajete kod kuće, uživaćete.

 

Aktuelna energija planeta mogla bi značajno da poremeti vaše obaveze koje ste unapred definisali. Ukoliko ste za danas planirali sastanak sa voljenom osobom, najverovatnije ćete morati da ga odložite za neko drugo vreme. Ovo vas ostavlja u negativnom raspoloženju i osećaju bespomoćnosti. Pokušajte da ne donosite nikakve preuranjene zaključke u danima koji su pred vama………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4