Neko bitan

DEVICA: Dovoljno je da je POGLEDATE U OČI i videćete koliko se DOBROTE krije U NJIMA!

Devica je jedan od znakova Zodijaka koji zaista ima srce prepuno nežnosti i dobrote. Ona je jedan od onih znakova koji ne zna nikoga da mrzi. Dovoljno je samo da pogledate u njene oči i videćete koliko se dobrote krije u njima.

Ona se u životu vodi onom parolom da u životu ne treba poželeti drugima ono što ne želiš da se tebi desi. To je ono što je na neki način i svrha njenog života.
U srcu jedne Device nikada nema mesta za ružne stvari i za loše emocije. Ona je neko ko nastoji da usreći sve ljude oko sebe. Ona će vam uvek rado pružiti pomoć, pa čak i da ste jedan običan prolaznik na ulici.
Devica je neko ko ima jednu malu misiju, a to je da nasmeje svakoga i da učini sve kako bi ispala dobar čovek. A svi oni koji dobro poznaju Devicu, znaju da ona to i jeste.
Što se tiče njenog karaktera, Devica je neko ko je uvek u senci i retko kada ima potrebu da se istakne.
Njih jednostavno ne privlači buran život i nemaju tu potrebu da u životu dožive neku veliku avanturu. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Jer zapravo, Device su osobe koje i te kako umeju da uživaj u sitnicama i to je jedna od njihovih najvećih vrlina. Devica vrlo dobro zna da je poenta života znati uživati u malim stvarima, jer jedino tako možeš da naučiš da ceniš ono što imaš, a Devica to svakako ume.

I zato je ona vredna svakog poštovanja i ljubavi. Izuzetno je dobar čovek koji ne ume da mrzi i koji ume da prašta. Jednom rečju, možemo reći da Device nisu zlopamtila.
U njenom srcu možete naći samo ljubav, iskrenost i dobrotu. Ona je u stanju da oprosti ono što niko oprostio ne bi, a to je svakako odlika velikih ljudi, što Devica i jeste.
Dovoljno je samo da pogledate u njene oči i videćete koliko dobrote u njima ima. Videćete lepotu koju ona krije u njima i svojoj duši.
U njenim očima se vidi želja da učini svet lepšim mestom za život, da svakoga nasmeje i svakome pruži podršku. Ona je neko ko ume svakome da pruži snagu i razlog za život.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

U njenim očima se može videti koliko ona snažno i iskreno ume da voli i da joj je čitava duša satkan od ljubavi. Devica je neko ko ne traži mnogo od života, jer ume da se raduje sitnicama.

Ona ume da ceni ono što ima, jer je njena najveća sreća to što kraj sebe ima prave ljude. Ne postoji znak u Zodijaku koji je tako iskren kao Devica, ali ne u smislu da uvek priča istinu, već ona nosi iskrenost u svojoj duši.
Ona nikome ne želi zlo i nikome ne želi ništa loše, pa čak ni onim ljudima koji su je povredili. Ona je neko ko će umeti da vas prati kroz život i da vam dokaže da dobrih ljudi još uvek ima.

Zato je čuvajte, ako je imate kraj sebe, jer će ona da bude prijatelj iz snova i najbolji partner i podrška. I ono što je na kraju sigurno, jeste da vam jedna Devica nikada neće okrenuti leđa.

Exit mobile version