13 skrivenih znakova koji odaju da je do ušiju zaljubljen u tebe

13 skrivenih znakova koji odaju da je do ušiju zaljubljen u tebe

29 маја, 2019 Off By ludarito

Nije tajna da muškarci i žene različito pokazuju osećanja. Dok žene očekuju lavinu ljubavnih izjava, muškarac će vam nežno pomeriti pramen kose sa lica i ogrnuti jaknom kad primeti da vam je hladno.

Oni ljubav pokazuju na mnogo suptilnije načine od žena. Evo koji znaci otkrivaju da je do ušiju zaljubljen u vas. Koliko ste ih prepoznali kod svog čoveka?

1. Sluša vas i čuje vas

Koliko često sa drugima delimo neinteresante priče sa nepotrebnim detaljima? Redovno! Ljubazna osoba će slušati, klimati glavom i neće obraćati mnogo pažnje na to. Ako muškarac pamti priče o vašim rođacima, to znači da pridaje značaj vašim rečima. Čuje vas. Njegova želja da vam bude bliže pomaže mu da zapamti veliku količinu informacija o vama. To je retka i vredna osobina.

2. Sposoban je da prizna grešku

Zaljubljeni muškarac će priznati grešku, ali je to mučenje za njega. On će mišljenje svoje žene uzimati sa poštovanjem, a ne samo kao prazne reči. Zbog toga pristaje na kompromis i ne robuje svojoj trvdoglavosti. Ako vas pusti da vozite njegov auto… pa dela govore više od reči.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4