ZEMLJA, VATRA, VODA: Izaberi jedan ELEMENT i saznajte veliku istinu o vama. Ovo je STOPOSTOTNO TAČAN TEST!

ZEMLJA, VATRA, VODA: Izaberi jedan ELEMENT i saznajte veliku istinu o vama. Ovo je STOPOSTOTNO TAČAN TEST!

27 маја, 2019 Off By botanika

Četiri osnovna elementa zemlja, vazduh, vatra i voda imaju veliku ulogu u astrologiji i za svaki element su vezana tri znaka. Elementi određuju osnovne karakteristike znaka i važni su u izgradnji odnosa i osnovnih karakteristika svakog pojedinca.

Mi smo danas za vas izdvojili tri elementa. Element zemlja predstavlja praktičnu, realističnu i materijalnu stranu naše prirode. Teži stabilnosti i sigurnosti.

Zemlja daje neke osnovne karakteristike kao što su strpljivost, stabilnost, izdržljivost i emotivnost. Element vatre predstavlja životnu silu koja gori u nama, kreativnost i hrabrost.
Vatra, kao i zemlja, pruža sigurnost, toplinu i inspiraciju. Voda je povezana sa vodenim znakovima i utiče na sve sile koje upravljaju našim životima. Voda tera ljude da idu napred.
Na vama je da izaberete jedan od ovih znakova i da otkrijete koje su vam vrline, a koje mane ovi osnovni elementi podarili.

ELEMENT ZEMLJA: Vi ste veoma mudra i inteligentna osoba. Jako ste pametni i samim tim ste veoma oprezni u svakoj situaciji. Vi nikada ništa ne prepuštate slučaju, niti faktoru sreće.

Jednostavno, želite za sve sami da se pitate i o svemu dobro da razmislite. Vi sami odlučujete o svojoj sreći i ne dozvoljavate nikome da se meša u vaš život, ali isto tako se ne mešate u živote drugih ljudi.
Vaša najveća mana je zapravo to što ste previše tvrdoglavi u nekim situacijama. Vas niko ne može naterati na dogovor i zbog toga vrlo često dolazite u neprilike i nesuglasice.
S druge strane, vaša najveća vrlina je to što ste jako pouzdani. Vi ste neko ko uvek učini ono što obeća i nikada ne kršite datu reč. Ono što obećate, to i ispunite uvek. ;Mnogi vas cene i poštuju upravo zbog toga što znaju da na vas uvek mogu da računaju.
Može se reći da mnogim osobama nije lako sa vama, ali oni koji vas dobro poznaju, izuzetno vas poštuju i vole.NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Стране: 1 2