Neko bitan

RAK i LAV: Rak je DUŠA OD ČOVEKA i on SVIMA POMAŽE. Lav je DOBAR PRIJATELJ, ali GADAN NEPRIJATELJ!

RAK: Rak je zaista najveće srce u celom Zodijaku. On je izuzetno veliki čovek, dobre duše. Rakovi se smatraju najemotivnijim znakom u Horoskopu.

Rak je neko ko sve shvata dramatično i kroz život ide emotivno. Za njega je sitnica nešto što je dovoljno da bude srećan i da bude na sedmom nebu.
Ali isto tako, sitnica je nešto što može da ga baci u očaj i da oseća veliku tugu. Kada voli, u stanju je da uradi čak i nemoguće kako bi osobu koju želi usrećio.
To je najveći dokaz koliko su osobe rođene u ovom znaku dobre duše. Njihova ljubav je nešto zaista najjače što se može doživeti.
Međutim, oni ne očekuje da ih neko ludo voli, kao što oni vole, jer su prosto svesni toga da niko ne može voleti tako iskreno i predano kao oni sami.
Za jednog Raka je najbitnije da u životu ima ljubav. Jako mu je bitno da ima nekoga na koga se može osloniti, kada mu je teško i kome može verovati. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Mada Rak nije neko ko može svima da veruje i ko će lako odati svoju tajnu drugim ljudima. Njegove najveće tajne zna samo on, jer prosto ima svoje slabosti i ne želi da dođe do toga da se drugi ljudi time slade i da ga jednom razočaraju i povrede.

Spreman je da čuva tuđe tajne kao svoje, ali ono što mu je najvažnije neće deliti ni sa kim, jer je prosto u strahu da bi ta osoba od najvećeg poverenja mogla da ga izda.
To nije znak da je on nepoverljiv, već da je previše osetljiv i ne voli da rizikuje. Njegova najlepša osobina je to što ume da ceni male stvari i sitnice.
Njegovu ljubav niko ne može kupiti, već je mora zaslužiti. A to je najveći dokaz koliko je jedan Rak dobar čovek. LAV: Lav je poznat kao kralj životinja, ali je takođe i kralj Zodijaka.
Poznato je koliko je on jak i ponosan i zbog toga bi zaista trebalo da nosi krunu. Takođe je poznat po svojoj borbi i po tome što je uvek u stanju da se izbori za ono što želi.
Spreman je da uloži sav svoj trud, svoje vreme i svoje znanje da bi stigao do nekog cilja. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Takođe je spreman da rizikuje, što mnogi drugi znaci u Horoskopu ne bi smeli. Lav je neko ko voli svoj mir i uživa u njemu. On je neko ko ne voli da se svađa i jedna je od retkih osoba koja nikada neće prva započeti svađu. Međutim, ako dođe do toga, on će se samo braniti.

On se vodi tom parolom da nikoga ne treba povrediti, ali da treba vratiti istom merom, ako neko njega povredi i to je upravo ono što radi.
Poznat je kao izuzetno dobar prijatelj koji je u svako doba dana i noći tu za svoje najdraže. Lav je neko ko će pomoći svima, pa čak i nekom potpunom neznancu, ako mu je pomoć potrebna.
On ume da sasluša svoje prijatelje, da ih posavetuje i da im pomogne, na svaki mogući način. Lav je veliki čovek prema svim onim ljudima koji se ponašaju onako kako on misli da treba.
Slobodno možemo reći da je zaista divan prijatelj, ali je veoma opasan kao neprijatelj. Svi oni koji ga povrede i ujedu za srce, mogu očekivati da će im Lav pokazati zube, i to prosto nije do njega, nego je do drugih.

Exit mobile version