Neko bitan

NISI ME ČUVAO dok si me imao, KAJANJE ti sada NIŠTA NE VREDI!

Budi siguran da ja neću biti tu, kada jednog dana tebi bude teško… Neću biti sutra tu za tebe, kada budeš bolestan, kada ti se bude šetalo po kiši ili jele palačinke u sred noći.

Neću biti tu kada budeš bio prehlađen i bude ti trebao neko da ti skuva čaj, da te zagreje i pokrije. Ja neću biti tu ni kada sledeći put budeš poslao poruku, jer sam obećala sebi da ću je izbrisati čim stigne.
Neću biti tu ni kada me sledeći put budeš pozvao… Pustiću telefon da zvoni bez prestanka ili ćeš čuti onu dobro poznatu rečenicu „korisnik trenutno nije dostupan“!
Jer dosta je bilo igre i lažnih obećanja! Ja za tebe nisam više dostupna, ni danas, ni sutra, ni nikada više! I verovatno se pitaš zašto… i evo reći ću ti: zato što sam konačno shvatila gde mi je mesto! (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

A moje mesto sigurno nije kraj tebe, već kraj nekog drugog ko će umeti da me usreći i ko će me zauvek voleti. Ti ćeš shvatiti da sam konačno ovoga puta otišla iz tvog života i zažalićeš što nisi umeo da me ceniš, dok sam bila tu.

Jednog dana ćeš staviti prst na čelo i shvatićeš ko te je voleo i ko te je razumeo. Samo tog jednog dana će biti kasno, jer je došlo vreme da ja odem i da me ne zanima kako si i šta radiš…
Slobodno možeš da ideš i da lutaš, da ljubiš svaku i da sa svakom spavaš. Možeš svima pričati da sam najgora i da sam zla, da sam hladna kučka koja se igrala sa tobom pa otišla nekom drugom.
Reci šta god želiš, ali budi siguran da me to neće zaboleti! Konačno sam shvatila da ti nisi umeo da me ceniš i da ja zaslužujem mnogo bolje.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Milion puta sam do sada digla ruke od tebe i od nas, ali sada je drugačije i više nema nazad. Jer ja sada znam šta želim i neću više biti tu da brinem za tebe i da te pitam jesi li živ i zdrav.

I nikada ti se više neću javiti na telefon, a znam da ćeš pozvati još milion puta… Znam da si navikao da ja budem tvoj prijatelj i više od toga… Žena koja te razume i onda kada ni sam sebe ne razumeš i ne trpiš.
Ali od danas toga više nema! Više nismo ni prijatelji, ni ljubavnici.
Sada smo samo prošlost, jedno veliko ništa. Zato, kada ti naredni put padne na pamet da me pozoveš, molim te nemoj… Ovog puta će biti uzalud, jer „korisnik nije dostupan“ i više nikada neće biti!
A jedini krivac svemu tome si ti, jer me nisi čuvao dok si me imao. Znam da ćeš jednoga dana staviti prst na čelo i zažaliti što si me izgubio, ali kajanje ti sada ništa ne vredi, dragi moj!

Exit mobile version