Neko bitan

BIK: Ono ŠTO OBEĆA – on to i ISPUNI. Ako ti on DA SVOJU REČ, okrenuće svet naopako ako treba, ali je NIKADA neće POGAZITI!

Svi oni koji dobro poznaju jednog Bika, znaju da sa njim u životu nije lako. On je osoba koja i te kako zna šta želi od života i veliki je borac.

Ono što ga izdvaja od svih ostalih je i to što ima karakter sa kojim jednostavno nije lako. On ima svoje principe i pravila koja nikada neće pogaziti, ma koliko da ga to skupo koštalo.
On uvek tera po svom i nikada ne odustaje od sebi zacrtanih ciljeva. Čak i onda kad mu svi kažu da nije u pravu, on će terati po svome, bez obzira na posledice.
On je jedini znak koji ide glavom kroz zid i koji je uvek spreman da snosi posledice svojih dela.
Nikada ne bi sebi dozvolio da pogazi svoj inat i ponos, koji su veoma važan deo njegovog života. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Takođe je neko kome ćete moći da poverite sve svoje tajne, jer će on umeti da ih čuva i da vas voli onako kako niste mogli ni da zamislite.

Bik je takođe uvek iskren i uvek će vam reći istinu u lice, ma koliko ona bila gorka. Isto to očekuje od drugih ljudi i voli kada mu neko otvoreno kaže sve.
Veoma ceni ljude koji su iskreni prema njemu i takvim ljudima je odan i veran prijatelji zauvek. To se isto odnosi i na ljubavne odnose.
Bik je neko ko jako teško ulazi u veze.
On mora da bude potpuno siguran da osoba koju želi oseća isto što i on.
Ne voli kratke veze niti avanture i to je nešto što ne može da ga usreći. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Njemu je potreban neko ko će mu dati svoje srce na dlanu, a on će se potruditi da toj osobi ostvari sve snove. Bik je neko ko u svakom odnosu daje sve od sebe, ali isto to očekuje od druge strane.

Kada se nečega u životu prihvati, on to radi najbolje što može. I na kraju, ono po čemu je sigurno najpoznatiji je to što je on neko ko ono što obeća to i učini. I to se odnosi na svaku vrstu odnosa.
Bik je neko ko ne daje lažna obećanja i ne priča puno, već svojim delima pokazuje ljubav.
Kada nešto obeća, budite sigurni da će to i ispuniti.
U stanju je da okrene ceo svet naopako, ali nikada neće odustati od onoga što je nekome obećao. On je jednostavno osoba kojoj možete verovati u potpunosti.

Exit mobile version