Neko bitan

TORBA GOVORI MNOGO O ŽENI: Izaberi jednu torbu i otkrij da li si ZAVODNICA, PRELJUBNICA ili DAMA VELIKOG SRCA!

Torba je modni detalj koji nam puno može reći o karakteru žene koja je nosi. Žene su poznate po tome da ne mogu da odole kada u ponudi ugledaju neku torbu koja im se sviđa.

Svaka dama vrlo dobro zna šta znači imati dobru torbu. Danas u ponudi postoji veliki izbor torbi različitog oblika, boja i namena.
Svaka žena može da bude svoja i prepoznatljiva u svakom trenutku, uz neku dobro odabranu torbu. Mi smo danas za vas pripremili tri zanimljive torbe.

Na vama je samo da odaberete jednu i da saznate da li ste zavodnica, preljubnica ili dama velikog srca.
TORBA GOVORI MNOGO O ŽENI: Izaberi jednu torbu i otkrij da li si ZAVODNICA, PRELJUBNICA ili DAMA VELIKOG SRCA!
TORBA BROJ JEDAN:

Ovu torbu će izabrati one žene koje imaju veliko srce i koje žive za to da kraj sebe imaju pravu osobu. Vama je u životu potreban, ne samo partner, nego i prijatelj i neko na koga možete da se oslonite u svakom trenutku.

Ono što je u vašem životu važnije od svega je ta potreba da volite i da budete voljena žena. I to je dovoljan dokaz da ste vi žena koja može da postigne sama mnogo toga, ako kraj sebe ima ljude koji će znati da je prate.
Vi možete sve ako kraj sebe imate partnera koji će znati sa vama da podeli i radost i tugu. Onaj muškarac koji je sa vama imaće u vama i prijatelja i podršku i oslonac.

Vi ste zaista jedna prava dama velikog srca i vašem partneru kraj vas ne može ništa da zafali.
Vama je najvažnija emocije u životu i sve dok znate da ima neko ko vas prati kroz život, to vam je dovoljno da budete srećna žena. Nastavak na sledecoj strani.

TORBA BROJ DVA:
Ako ste izabrali ovu torbu to je znak da ste vi jedna jaka i hrabra žena. Vi znate tačno šta hoćete i šta želite i koliko možete. Vaši ciljevi su uvek veliki i vi ste jedna od onih žena koje se ne zadovoljavaju sitnicama.

Od života želite mnogo, ali umete za to i da se izborite. I upravo, kao tako jaka i sposobna žena, u većini slučajeva vi ćete učiniti prvi korak u osvajanju muškarca.
Zato možemo reći da ste vi neko ko zaista uživa u ulozi zavodnice. Vi ste žena koja je svesna koliko vredi i zahvaljujući svom samopouzdanju velika ste zavodnica.

To ipak ne znači da dozvoljavate muškarcu da se ponaša kako on hoće.
Ako vas muškarac drži kao malo vode na dlanu, vi ćete mu uzvratiti istom merom. Isto tako, ako se desi da muškarac sedi na dve stolice, sigurno će ostati bez vas.

Vi ste žena koja daje sve od sebe da sačuva vezu. U svakom odnosu ste verne i odane, ali ako osetite da vas neko vara vratićete mu istom merom.
Tako da je velika mogućnost da od jedne zavodnice postanete žena preljubnica. Nastavak na sledecoj strani.

TORBA BROJ TRI:
Žene koje su odabrale torbu broj tri su prave zavodnice i toga su i te kako svesne. Odlično znaju šta je ono što žele i za to se uvek hrabro bore.

Ako vam se neki muškarac svidi, on prosto mora da bude vaš. Vi ste neko ko nikada ne diže ruke od onoga što sebi zacrta da će dobiti.
Međutim, moramo da naglasimo, zato što ste zavodnice to ne znači da ste sklone flertu i prevarama. Vi ste neko ko nikada ne radi drugima nešto što što ne biste želeli da se vama desi.

Kada ste zaljubljene, odane ste i držite muškarca kao malo vode na dlanu. Ali takođe zahtevate da on ima isti pristup prema vama.
Ako muškarac kojeg želite ne može da vas čuva i usreći onako kako zaslužujete, vi ćete jednostavno krenuti dalje. Vrlo dobro znate koliko vredite i znate da je život jedan i zato ga ne gubite na ljude koji vas ne zaslužuju.

Exit mobile version