Recite nam NJEGOV znak i OTKRIJTE da li postoji HEMIJA između vas!

Recite nam NJEGOV znak i OTKRIJTE da li postoji HEMIJA između vas!

22 маја, 2019 Off By ludarito

Rak 

Vi ste romantična i emotivna bića, često ugrožena. U vašim odnosima želite nekoga ko brine o tome kako se osećate. Idealan partner za vas je Bik, koji pomaže da budete mirni i osećate se bezbedno. Drugi znaci koji vam odgovaraju su Riba i Škorpija, koji su takođe prilično emotivni i osetljivi, tako da se možete povezati na dubljem nivou. Naravno, možete komunicirati i sa drugim Rakovima. Držite se dalje od Ovna. Vaše ličnosti su dijametralno suprotne.

Lav 

Vi ste prilično egocentrični ljudi i ne postoji ništa što volite više od komplimenata i želite da postanete centar pažnje vašeg partnera i prijatelja.

Idealan partner za vas je Blizanac. Takođe, idealan pratilac je Vaga koja je podjednako dobar partner, jer može da izdrži vašu dominantnu ličnost i izbegava borbe. Držite se dalje od Raka koji oseća opasnost od vaše blistave ličnosti. To stvara nesigurnost u vezi.

Devica 

Vi ste perfekcionista i imate tendenciju da preterano analizirate sve, čak i šale ili komentare koje vam upute drugi. Idealan partner za Device je Jarac. Oboje su zainteresovani za profesionalni život. Drugi znaci koji odgovaraju Devici su Škorpija, jer su posesivni i učiniće da se osećate sigurno, Rakovi sa kojima se slažete u seksu i Bikovi. Ne odgovara vam osoba rođena u znaku Vodolije, sa kojom jedva nalazite zajedničku temu i sa kojim ćete razviti konkurentan odnos koji umara.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4