Počela je VLADAVINA BLIZANACA: 12 surovo ISTINITIH ČINJENICA o njima. NEVEROVATNO TAČNO!

Počela je VLADAVINA BLIZANACA: 12 surovo ISTINITIH ČINJENICA o njima. NEVEROVATNO TAČNO!

22 маја, 2019 Off By botanika

7. Emocionalni rolerkouster je za njih konstanta. Biti Blizanac je kao da ste u PMS-u svakog dana. To je luda vožnja i zahteva konzumiranje čokolade na dnevnoj bazi.

8. Oni su kao planina betona umotana oko zlatnog srca punog osećanja. Naravno, dopreti do Blizanaca je jednako penjanju na Mont Everest, ali kada se dođe do vrha, tu je predivno iznenađenje. Je l’ upalilo ovo poređenje? Ipak je istinito.

9. Svi ih se plaše jer su dostojanstveni i neustrašivi. Ono što ne znaju je da su Blizanci ujedno i najslađi na svetu.
10. Moraju da objašnjavaju ljudima da im je soba u haosu, jer uzmu nešto i nameravaju da ga vrate na mesto, ali onda odustanu jer su pomislili kako bi bilo dobro da odu na zimovanje.

11. Partijanje je ispit koji su položili sa desetkom i predmet koji predaju regularno. Niko ne izlazi dok ne pita Blizance koji je plan jer oni definitivno imaju plan – od početka do kraja večeri. I provod je zagarantovan.

12. Činjenica da imaju toliko strana ličnosti znači da je nemoguće da ih ljudi ne vole. U njima ima pomalo od svega, kao kombinacija najbolje pice i najsočnijeg burgera. Ko ne bi želeo da se druži sa takvom osobom.

Стране: 1 2 3