KAKO VRATITI STARU LJUBAV: BIKU MORATE DATI do ZNANJA da je BIO UPRAVU, prema JARCU budite ISKRENI i OTVORENI

KAKO VRATITI STARU LJUBAV: BIKU MORATE DATI do ZNANJA da je BIO UPRAVU, prema JARCU budite ISKRENI i OTVORENI

22 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Pošaljite šaljivu ispriku. Ništa neće oduševiti blizanca kao dobro sročen humor. Ako ste napravili ozbiljnu pogrešku, morat ćete se malo više potruditi i biti dosjetljiviji. Ne pokušavajte ga zvati jer on nije tip koji će pokraj telefona čekati da zazvoni, ali ako želite izglačati stvari ne smijete prekinuti komunikaciju. Pokažite otvorenost i spremnost na ponovna druženja. Ne plačite i ne histerizirajte.

Rak

Da biste se pomirili s rakom trebat će vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju pogrešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu kako jednostavno ne možete živjeti bez njegove ljubavi. Ako to ne upali pripremite večeru i učinite sve kako biste izbjegli bilo kakav oblik neslaganja. Neka osjeti vašu ljubav, odvojite što više vremena, pažljivo slušajte što vam priča, slažite se s njegovim tezama. Kako rakovi sporo pale, možda ćete ovo morati ponoviti i par puta.

Lav

Komplimentiranje i laskanje će vas odvesti gdje god želite. Ispričajte se zbog svog «grijeha» i naglasite kako ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvijećem. Učinite sve kako biste pokazali kako ste vrijedni njegove ljubavi, odjenite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svijetu i on će prići vama.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4