RUŽ OTKRIVA KARAKTER ŽENE: Izaberite jedan ruž i on će vam otkriti da li ste VERNA ŽENA ili ste sklone FLERTU i PREVARI!

RUŽ OTKRIVA KARAKTER ŽENE: Izaberite jedan ruž i on će vam otkriti da li ste VERNA ŽENA ili ste sklone FLERTU i PREVARI!

21 маја, 2019 Off By botanika

RUŽ BROJ JEDAN
Vi ste izuzetno snažna i staložena žena. Znate kako treba da reagujete u svakoj mogućoj situaciji. Takođe vrlo dobra znate koliko vredite i shodno tome znate šta želite i šta zaslužujete.

Kada je reč o ljubavi, nemate problema sa time da učinite prvi korak. Ali isto tako smatrate da muškarac, koji ne sme da vam priđe, ne zaslužuje ni da vas ima.
Jednostavno, ne volite slabiće i kukavice, već vam je potreban čovek koji će vas voditi kroz život. Moramo reći da ste jedna od onih žena koja i te kako zna da zavede muškarca i svakako uspevate u tome.
Ako vam je muškarac veran i ako vas tretira onako kako zaslužujete, vi ćete biti duplo bolja prema njemu. Može se reći da ćete pažnju vratiti pažnjom, a nepoštovanje nepoštovanjem.
Vi ste verna i odana žena i učinićete sve da usrećite svog muškarca.
Ako dođe do toga da shvatite da vas je ujeo za srce i zamenio nekom drugom, verovatno je moguće da ćete mu vratiti istom merom, jer nikome ne ostajete dužna. (NASTAVAK NA SLEDECOJ  STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3 4