Obratite pažnju na njegovo ponašanje,često padamo na ženskaroše a da toga nismo svesne

Obratite pažnju na njegovo ponašanje,često padamo na ženskaroše a da toga nismo svesne

21 маја, 2019 Off By ludarito

 

Pretjeruje s komplimentima

Zbog komplimenata koje nam upućuju muškarci osećamo se fenomenalno, no ako vas neprestano obasipa lepim rečima to bi takođe moglo upućivati na njegovu neiskrenost. Šarmiranje žena sa slatkim rečima i obasipanje komplimentima je jedna od najčešćih karakteristika većine ženskaroša.

 

Retko kad vas zove imenom

Dušo, srce, slatkice … samo su neki od nadimaka koje ženskaroši koriste za svoje žrtve. Ako vas nikad nije nazvao po imenu, već ste mu uvek „dušo“ ili „mala“ budite oprezni. Stvar je u tome da takav tip radije koriste ove nadimke jer mu je teško popamtiti imena svih tih žena koje ima ili je imao u svom životu.

 

Često koristi reč „mi“

O čemu god priča, on uvek koristi reč „mi“. Priče o zajedničkoj budućnosti, putovanjima i sl. Samo je još jedan od trikova koje ovi tipovi koriste ne bi li vas odvukli u krevet. Naime, oni jako dobro znaju da žene padaju na takve stvari.

 

Obratite pažnju na njegov profil na društvenim mrežama

U današnje vreme vladavine društvenih mreža mnogo možemo saznati o nekoj osobi čak i ako je lično ne poznajemo. Stoga pre nego što se upustite u vezu s tipom koji bi mogao biti ženskaroš, dobro proverite njegov Facebook. Pogledajte fotke, čitajte komentare i ubrzo ćete shvatiti da li je reč o dobrom muškarcu ili pak ženskarošu.

Стране: 1 2 3