DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 22. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 22. MAJ 2019.godine

21 маја, 2019 Off By ludarito

Devica

Očekujte snažne emocije danas. U izvesnoj ste fazi „gradnje“ nečega vama bitnog, te se potrudite da svojim ispadima sve ne pokvarite. Moguće je da ćete reći nešto što nikako nije prikladno datoj situaciji. Dajte sve od sebe da ignorišete takve emocije danas.

 

Veoma vam je teško da iskažete vaša prava osećanja ili da predložite nešto vašem voljenom biću. Problem najverovatnije leži u strahu od odbijanja. Ne razmišljajte previše i ne pravite razna scenarija u svojoj glavi. Koliko vam se činilo teško, u vašem slučaju je najbolji otvoren, direktan pristup. Na ovaj način, saznaćete sve što vas zanima i videti da razlog za brigu zapravo nije ni postojao.

Vaga

Ukoliko danas nemate da kažete nešto lepo i pozitivno, bolje je da ništa ni ne govorite. Držite jezik za zubima i biće ovo lep dan. Ako ste frustrirani, besni ili povređeni pronađite uzrok toga osećanja. Nemojte se osećati kao jedini koji treba sve oko sebe da uveseljava. Samo ćete povrediti sebe ako se pretvarate da je sve uredu, a nije.

 

Ukoliko je vaš partnerski odnos krenuo nekim putem koji vi baš i ne favorizujete, potrudite se da koliko još danas o ovome porazgovarate. Sa druge strane, ako već izvesno vreme osećate zasićenje i smatrate da je došlo vreme rastanku, nema razloga da se zbog bilo koga žrtvujete. Suočite se sa istinom i učinite sve što smatrate da je potrebno. Što pre, tim bolje.

Škorpija

Nemojte škrtariti kada se radi o vašem fizičkom zdravlju. Kako biste uštedeli novac, nećete otići na redovan pregled kod zubara ili ćete pribeći jeftinijem lekaru. Ništa nije važnije od zdravlja. Ponašajte se prema svom telu sa poštovanjem i respektom koje zaslužuje.

 

Niste raspoloženi za priču, a kamoli duge razgovore. Ovo se pogotovo odnosi na jedne te iste stvari i svesni ste da se duže vreme vrtite u krug. Za problem, ali i rešenje kada je ljubav u pitanju potrebno je dvoje. Da biste prevazišli ovu neprijatnu situaciju, sedite i sa partnerom otvoreno porazgovarajte. Potrudite se da vi budete inicijator razgovora.

Strelac

Održavati ravnotežu ponekad može prouzrokovati više štete nego koristi, te danas nemojte ništa forsirati. Pustite i prihvatite da život ponekad nije harmoničan i bez stresa, jer ćete tako daleko lakše izdržati iznenadne emotivne turbulencije.

 

Niste raspoloženi za socijalizaciju, što vam inače uopšte nije svojstveno. Razlog ovome može ležati u partneru ili potencijalnoj simpatiji koja kao da vas ovih dana uopšte ne primećuje. Ne dozvolite da vas ovo opterećuje i čini neraspoloženim. Nije smak sveta. Pokrenite se i izađite među svet, jer vam je zaista malo potrebno da vam se vrati osmeh na lice…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4