Neko bitan

VODOLIJA: ONA JE PRE SVEGA JEDNA DIVNA OSOBA, VELIKI BORAC, ISKRENA I EMOTIVNA OSOBA!

VODOLIJA: Nju morate VOLETI do BOLA i do LUDILA ili je NEĆETE NI IMATI! Sa njom SREDINE NEMA!
O osobama koje su rođene u ovom znaku mogu govoriti samo oni koji ih dobro poznaju.

Oni ljudi koji kraj sebe imaju jednu Vodoliju znaju koliko je ona pre svega jedna divna osoba i koliko je veliki borac. Vodolije na prvi pogled izgledaju kao veliki emotivci i neko ko ne ume da se bori za ono do čega im je stalo, ali istina je malo drugačija.
U jednoj Vodoliji možete imati prijatelja i podršku i još mnogo toga. Ona je tu za sve svoje bližnje i spremna je svima da se nađu u nevolji.
Vodolija deluje kao neko veoma iskren i emotivan, pa čak i u nekim trenucima stidljiv, i upravo zbog toga mnogi misle da ona ne zna šta želi od života. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Naravno da to nije tako kao što izgleda, ali je činjenica da ima problema sa time što je njoj potrebno više vremena nego ostalima da donese neku odluku.

Makar se radilo i o nekoj sitnici, ona jednostavno puno razmišlja i više sluša svoj razum nego svoje srce. Upravo tako ona ne želi nikoga ne povredi i zato dobro razmišlja o svojim stavovima i svakom koraku.
Ona nikada neće uraditi nešto što ne želi da neko drugi njoj uradi.
Ona nikada neće nekoga povrediti svojim rečima i neko je ko voli sve u životu više da dokaže svojim delima.
To što je neodlučna svakako nije njena mana, ona time samo sprečava da bude povređena ili da nekome slomi srce, a to je vrlina velikih ljudi.
Kao i u svakoj drugoj život sferi, ona je i u ljubavi veoma jaka i oprezna.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Ona u svakom trenutku vodi računa o svemu i ima potrebu da drži konce u svojim rukama. Tek kada je potpuno sigurna u to da je neko voli, ali i u svoje emocije, tek onda stupa u vezu.

U vezu ulazi jedino ako je ozbiljna, jer Vodolija ne voli flert i avanturu. Avantura je nešto što je ne zanima i nešto što ne može da je privuče, jer ona ne voli površne stvari.
Za nju je ljubav nešto sveto, što mora imati svoj smisao i svoju svrhu.
Možda na prvi pogled izgleda jednostavno i kao osoba kojoj su dovoljne sitnice, ali u isto vreme ona je biće koje nastoji da uzme sve od života što joj se nudi.
To se naročito odnosi na ljubav i zato je morate voleti do ludila ili je drugačije nećete ni imati. Sa Vodolijom sredina jednostavno ne postoji!

Exit mobile version