Neko bitan

FALIŠ, A NEMA TE… Ovo je priča za svakog, ko je izgubio nekoga, koga je voleo najviše na svetu…

Svi mi u životu imamo nekog ko nam fali, a koga više nema. I svi vrlo dobro znamo da život ide i mora da ide dalje, ma šta da se desilo i ma koliko da bolelo.

Nekada život ume da bude toliko nepravedan i da baš onima koji su najbolji bili da ono najgore. Tako je bilo sa mnom, onog trenutka kada si otišao iz mog života.
Ti si bio moj anđeo čuvar i moj oslonac, moja podrška i rame za plakanje. Tvoj osmeh je bio sve ono što mi je trebalo da budem srećna. Ja sam znala da, dok imam tebe, nikada neću biti sama.
Čini mi se kao da je sve stalo onog dana kada si otišao, a nisi se ni pozdravi. Slagao si me da ćeš biti dobro i to je ono što me boli više od svega.
Slagao si me i to je bio i prvi i poslednji put da sam sa tvojih usana čula laž. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Ta prokleta bolest bila je jača, iako si ti uvek bio snažan i istrajan.
Bio si neko ko ume da se bori i borio si se do kraja, kao lav. Znam da si mislio da ćeš biti jači od bolesti i da se tvoje srce nadalo da će iz svega toga izaći kao pobednik, ali nažalost to se nije desilo.

Nadala sam se da će sve biti kao nekada i da ćeš se vratiti i zagrliti me, ali ti si otišao na put bez povratka i to je ono što me najviše boli.
Nemam više kome da kuvam najbolju kafu na svetu i nemam više koga da pozovem kada mi je teško. Prerano si otišao, a mnogo si toga još trebao sa nama da doživiš.
Ali znaj da ja pamtim svaki trenutak proveden sa tobom i volim te i voleću te sve dok postojim.
Na nebu si, ali ćeš u mom srcu biti zauvek.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Umesto da se zajedno smejemo, ručamo i čekamo praznike, ja mogu samo da gledam i grlim tvoju sliku. Na toj slici ti se i dalje smeješ i tvoje oči su vesele i pune nade.

Ali nažalost, nade više nema, jer nema ni tebe. Žao mi je što nisam stigla da ti uzvratim svu ljubav koju si mi pružio. Kažu da Bog uzima samo anđele i ja verujem u to, jer si ti bio pravi anđeo.
Ali se svaki dan pitam zašto je baš morao tebe da uzme, kada si svima nama bio potreban. Čini mi se da više ovaj život i ne živim bez tebe, jer više ne brojim dane i godine.
Samo brojim i pamtim one dane kada sam bila srećna kraj tebe, jer to je bio najlepši deo mog života.
Znaj da te volim gde god da si i živećeš sve dok ja postojim. Ja ću te iskreno voleti i pamtiti sve dok dišem.

Exit mobile version