NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 26. MAJA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 26. MAJA 2019.godine

19 маја, 2019 Off By ludarito

Devica

Posao

Imate osećaj da su se neke situacije pokrenule, ali još uvek ne vidite pravi način da to i do kraja realizujete. Koči vas papirologija, koče vas dogovori, koči vas što još uvek stoji nezavršeno nešto što vam je od izuzetnog značaja. Ne osećate se vi baš najbolje u svemu ovome, vi umete da funkcionišete savršeno sa jasnim, preciznim informacijama – a sada vam se čini da je sve „može da bude ali ne mora da znači“…..Držite se čvrsto kursa kojim ste krenuli i budite strpljivi….

Novac

Pa, prosto ne znam šta bih vam po ovom pitanju rekla. Sve znate i sami. A to što znate – to vam baš i ne uliva nadu da će se u ovom segmentu stvari brzo rešiti….

Zdravlje

Ne baš sjajna sedmica. Vi ste nešto mrljavi, na pola energije. Stariji mogu imati i probleme sa cirkulacijom ili prehladama.

Vaga

Posao

Tempo obaveza se ne smanjuje ni u jednom trenutku, ali ste vi već negde uhvatili svoj ritam i borite se sa svim što se postavi pred vas prilično dobro. Da, nervirate se u procesu i to je evidentno – ali bitno je da plivate i snalazite se baš kako treba. Ako je za utehu – makar jedan dosta veliki deo obaveza uspevate da završite do polovine ove sedmice. Na sve ovo što se dešava – jedna situacija, dogovor, poslovna ponuda ili jaka mogućnost da se uključite u jedan projekat – daće vam dodatni vetar u leđa.

Novac

Ako mislite da ćete u ovoj sedmici biti mirniji po pitanju novca nego do sada – pa, bojim se da moram da kažem da se varate….Nastavljaju se gore-dole situacije, a to vas jako nervira….

Zdravlje

Malo je verovatno da postoje pravi, ozbiljni fizički problemi u ovoj sedmici. Uglavnom se sve vrti oko stresa….

Škorpija

Posao

Ulazak Sunca u vaše polje posla, obaveza i poslovne svakodnevice tokom ove sedmice najaviće promene koje se već neko vreme pripremaju, ali koje tek sada istinski mogu da otpočnu. No, nisam nešto sigurna da će vam se početni momenat ovih promena dopasti, iako ste ih svojski priželjkivali. Nekako mi izgleda da će vam cela ova nedelja proći u prigušenom besu koji ćete svojski kontrolisati. Na površini – izgledaće kao da je sve u apsolutnom redu kod vas. No, samo vi znate šta istinski mislite o svemu ovome….

Novac

Novac će vam lako dolaziti, ali će isto tako lako i odlaziti od vas. Dobro, da ispravim – nećete ga vi dati lako, ali će on svejedno odlaziti….

Zdravlje

Osećate se skroz statično i zablokirano i zbog toga ste se uzvrpoljili za sve pare. Potrebna vam je fizička aktivnost, a prve šanse da se zaista pokrenete kreću od polovine nedelje…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4