LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 26. MAJA 2019. godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 26. MAJA 2019. godine

19 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Imaćete utisak da se u vašoj vezi non stop i vi i partner vrtite oko jednih te istih stvari i situacija. Smenjuju se trenuci poboljšanja i pogoršanja odnosa i kada podvučemo crtu – na istom ste. Kao da u ovom periodu ne uspevate da izađete iz ovih začaranih krugova, a verovatno ni vama ni voljenoj osobi nije baš u potpunosti jasno šta se dešava. Eventualno bi pomoglo ako biste se u ovom periodu odlučili za kraće putovanje ili makar izlet u trajanju od jednog dana. Ništa se ne bi konkretno rešilo, ali makar biste se oboje osećali bolje.

Slobodni Blizanci bi nešto potpuno novo, ali vam se u ovom periodu nameću ili bivši partneri ili vam dolaze osobe slične onima koje ste već davno ostavili iza sebe…

Rak

Poboljšanje komunikacije sa emotivnim partnerom je evidentno u ovoj nedelji. Konačno ćete uspeti da se složite i dogovorite po nekim pitanjima koja su dugo predstavljala tačku razdora ili unosila sumnju i nesigurnost u vaš odnos. No, da se razumemo – to što će komunikacija biti kvalitetnija nego inače ne znači da ste vi trenutno u savršenom periodu. Samo označava da ćete zajedničkim snagama uspevati da rešite prepreke i probleme. Dakle, priliku imate a na vama je da li ćete je iskoristiti.

Slobodni Rakovi i dalje pokušavaju da pobegnu od udvarača, a u stvari – beže sami od sebe. Prilika za novu ljubav u ovoj nedelji postoji, i to vrlo lepa….ali vi trenutno ne gledate u budućnost, samo u prošlost….

Lav

Sedmica koja će započeti tenzijom sa voljenom osobom i više nego izvesno – isto tako se i završiti. U prvom delu nedelje ste u potpunosti nesigurni – povremeno vam se čini da bauljate po mraku, da vam ništa nije jasno i da ne vidite kako se vaši problemi mogu rešiti. Drugi deo sedmice pak donosi vam da se budi vaš inat, vaš ponos, ali i želja da „uzvratite udarac“ pa je moguće da nećete birati reči u komunikaciji sa partnerom. I šta će na kraju biti od sve ove gungule? Pa, više nego izvesno – ništa. Tu ste gde ste, zajedno i ne mrdate jedno od drugog.

Slobodni Lavovi svojim ponašanjem odbijaju udvarače. Iako to vama tako ne izgleda – vi trenutno kočite bilo kakvu mogućnost za ulazak u emotivnu priču……..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4