Neko bitan

VODOLIJE: Uporne, istrajne, odlučne, snažne i hrabre. Sve što ZAMISLE, to i OSTVARE!

Vodolije su jedanaesti znak Zodijaka, čija je vladajuća planeta Saturn. Kao vazdušni znak Vodila život, a i ljude, shvata i razume. Naglašen intelekt, te izraženi dinamični mentalni procesi, veoma su vidljive karakteristike ovog znaka. Dobro poznaju ljudsku psihu i lako čitaju tuđi karakter. Instinktivno predviđaju događaje, jer imaju veoma izraženu intuiciju. Ponekad su komplikovani i potpuno nerazumljivi drugima. Ponekad iznenade svojim postupcima, pošto im je mašta bogata. Uvek su ljubazni, a surovost ne podnose.Među rođenima u ovom znaku nisu retki geniji, jer im je intelekt veoma razvijen. Sposobni su da se poigravaju tezama i antitezama. Privlače ih sve nove istrane ideje, originalni su i skeptični, te vole da istražuju. Bave se pronalascima i otkrićima, naročito na području elektrotehnike i elektronike. Imaju jaku i optimističku maštu, pronalazački dar i upornu, tihu volju da ostvare zamisao. Privlače ih napredne ideje o društvu i socijalizmu. Najviše genija je rođeno u ovom znaku. Ako pripadate ovom znaku, možemo vam reći da ste uporni, istrajni i odlučni. ( nastavak na sledecoj strani broj 2)

Sve što zamislite uglavnom i ostvarite, iako to ponekad može da potraje. Volite da sve držite pod kontrolom, ali ne volite promene, pa ste skloni da robujete navikama, zbog čega vas se događa da ostanete zaglavljeni u pogrešnoj vezi ili poslu koji vam, u suštini, ne odgovara. Po završetku posla ili određene etape u bilo čemu što radite, nagradite sebe nećim opipljivim što vam istovremeno pruža i zadovoljstvo i podstrek da nastavite dalje. Radoznali ste, brzi i efikasni, a logički način razmišljanja jedna je od vaših najvećih vrlina. Sposobni ste da obavljate više poslova istovremeno, ali ipak ne možete biti na dva mesta u isto vreme. Iako obožavate promene, uspevate da se držite postavljenog cilja, sve dok vam nešto ne odvuče pažnju. Kada pravite dnevni raspored obaveza, ostavite slobodno vreme za neplanirane susrete, razgovore ili zabavu. Ne traćite vreme na telefonske razgovore ili uključite sekretaricu.  ( nastavak na sledecoj strani broj 3)

Osetljivi ste, intuitivni, odlično pamtite i veoma ste uporni, pa se često možete naći i na rukovodećim pozicijama. Ipak, jake emocije i sumnja u sopstvene vrednosti često vas usporavaju na putu ka uspehu. Uvek bi trebalo da imate rezervni plan za slučaj da vas je osećaj prevario ili da vreme nije bilo na vašoj strani. Posedujete dar za bisznis i organizatorske sposobnosti, pa ste vrlo efikasni u poslu. Volite da vam se dive i da imate moć nad drugima. Ipak, zbog vaše lojalnosti i šarma, okolina vam dosta toga prašta. Hrabro ulazite u rizične situacije, ali vam se događa da previdite neke sitnice. Zato je dobro da imate pomoćnika, po mogućstvu neku Devicu. Neće vam pasti kruna sa glave, ako ponekad upitate i druge ljude za mišljenje. Vaši saveznici su sat, rokovnik i kalendar. ( nastavak na sledecoj strani broj 4)

Poznati ste kao neko ko uvek brine o detaljima i nema problema sa organizacijom svojih zadataka. Mnogo vremena provodite na poslu, a malo sa onima koje volite, zbog čega često osećate grižu savesti. Kada pravite listu svojih obaveza, potrudite se da odredite prioritete i da izdvojite važno od nevažnog. Pobedite svoj strah od zabave i provoda, kupite kartu za bioskop, pozorišnu predstavu ili rezervišite mesto u nekom restoranu. U suprotnom, postoji opasnost da vam poslovni rokovnik bude prepun, a privatni život prazan. Probajte da isplanirate dve vrste odmora, jedan duži, daleko od kuće sa nekim koga volite i jednodnevni izlet posvećen zabavi i rekreaciji, po mogućstvu bez vašeg vernog saputnika laptopa.

Exit mobile version