RIBE-  SLAGANJE sa drugim ZNACIMA: Za NEŽNE ribe DOBRI su ŠKORPIJA, RAK, BIK…

RIBE- SLAGANJE sa drugim ZNACIMA: Za NEŽNE ribe DOBRI su ŠKORPIJA, RAK, BIK…

13 маја, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu ribe i blizanci

Blizanci su sanjari, baš kao i ribe. To im je jedna od retkih zajedničkih osobina. Veza može biti uspešna jedino ako su blizanci dovoljno emotivni za ribe i ako imaju dovoljno saosećanja.

Na žalost retko koji blizanac je dovoljno emotivan za ribe. Oni mogu biti često i bezobrazni i sarkastični prema ribama, što će ribe gurnuti u depresiju. Takođe ribe vole da su uz svog partnera non stop, a blizanac hoće određeno vreme samo za sebe, tako da ova veza teško da može da uspe u tim trenucima. Riba se lako zaljubi, a blizanca je mnogo teže zadržati u vezi. Ima tu još puno razlika: seks je mlak, ribe ne mogu da ga sustignu jer sve radi ubrzano a ribe presporo. Takođe blizanci nisu neko ko je stabilan u životu da bi za jednu ribu bio dobar partner.

Kako se slažu ribe i rak

Ribe i rak su odlična kombinacija. Za početak oba znaka su nežna i emotivna, lako se zaljubljuju, vole nežno vođenje ljubavi… Oba partnera su ravnopravna u vezi, daju jedno drugom slobode koliko im je potrebno i apsolutno u svemu se razumeju.

Potrebno je da budu malo jači kada ih stisnu problemi, jer životne nedaće često ugrožavaju ovu vezu. Oba partnera su suviše nežna i u teškim vremenima su suviše slabi, kako bi se oslanjali jedno na drugo.

Kako se slažu ribe i lav

Naizgled ovo je par koji može da uspe. Lav je lider, zaštitnik i sve ono što ribama treba. Ribe se lako zaljube, obasipaju partnera pažnjom i komplimentima, a to je upravo ono što lavu treba. Lav često može biti i ,,nestašan”, a ribe će često istolerisati nejgove izlete.

Međutim ovo je ipak kombinacija vatra i voda, a takve se ne preporučuju. Vatreni lav može lako da zapali skoro svaki zodijački znak u krevetu, ali ribe samo gase njegovu vatru. Tada će lav obično potražiti zadovoljstvo na drugoj strani. Naravno lav voli žurke, društvo i buran život, a ribe ne žele takvu vezu, već bi radije ostale kod kuće i uživale u miru i tišini.

Kako se slažu ribe i devica

Sasvim solidna kombinacija, a astrološki krugovi kažu da će obično biti uspešna ako to bude žena riba i muškarac devica. Devica će pristati na predlog za nežno vođenje ljubavi, što ribe najviše vole. Iako su suprotnih karaktera, ovde imamo slučaj gde se partneri dopunjuju svojim razlikama, tako da u ovom slučaju te suprotnosti ne smetaju.

Ribe i devica su kombinacija koja je gotovo bez ikakvih mana. Možda bi devica jedino mogla da smanji svoje

kritike…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4