HOROSKOP: Očekuju vas NAGLE finansijske promene! Neće biti onako kako ste očekivali!

HOROSKOP: Očekuju vas NAGLE finansijske promene! Neće biti onako kako ste očekivali!

13 маја, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Moguće je da će vam današnji dan biti prilično napet i da ćete na sebi nositi veliku dozu odgovornosti. Niste spremni da sve obaveze iznesete sasvim sami na svojim leđima.

LJUBAV: Nove svađe i konflikti sa voljenom osobom vam dolaze. U afektu svašta govorite i radite, nemate kontrolu. Moguće je da u nekim trenucima prelazite određene granice.

ZDRAVLJE: Problemi sa povišenim pritiskom vas očekuju. Moguće je da ćete biti napeti i nervozni i da će stres prilično negativno da se odrazi na vaše zdravlje.

 

BIK

POSAO: Dolazi vam šansa za finansijsko poboljšanje iako to niste očekivali. Bez obzira na materijalno stanje, vlada napetost na poslu. Ne osećate se dobro u tom kolektivu.

LJUBAV: Moguće je da ste pronašli osobu koja vam jako odgovara i da sada polako pravite zajedničke planove. Pred vama je period u kojem ćete uživati u ljubavi i nežnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica ili nervoza. Današnji dan vam nije preterano povoljan pa neke probleme sa zdravljem možete da imate i na nervnoj bazi. Pred vama je napet period…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4