7 brutalnih istina o Strelčevima: Sa njima su vam je zagarantovana, stalna iznenađenja i mnogo strasti

7 brutalnih istina o Strelčevima: Sa njima su vam je zagarantovana, stalna iznenađenja i mnogo strasti

13 маја, 2019 Off By ludarito

Filozofiraju mnogo

Baš mnogo. Zanimaju ih uglavnom duboke teme, pa sa njima preskočite neobavezno ćaskanje.Koje su vam najdublje i najintimnije želje? O čemu budni sanjate? Koji su vam najveći strahovi i zbog čega?

Ako se zabavljate sa Strelčevima, pripremite se na ovakva pitanja i bolje bi vam bilo da u njima uživate i imate spreman odgovor.Ukoliko vas ovo plaši – niste spremni za vezu sa Strelcem.

Nesmotreni su

Dokle god ih ljudi cene kao osobu, poštuju odluke i ne mešaju se u njihov život, Strelčevi su srećni. Da, umeju da ne paze baš na tuđa osećanja, ne razmišljaju mnogo unapred, i to ume da im se obije o glavu.Ne pitajte Strelca za mišljenje ako niste spremni da čujete.

Uvek govore šta misle. Ipak, oni žive u trenutku i koje god da iskustvo imaju, za njih je pozitivno.Šta ih čini srećnim? Putovanje i osećaj slobode. Ne žele da se osećaju frustrirano.Gube strpljenje kada su okruženi ljudima ili situacijama u kojima nemaju interesa. Posebno imaju problem da razgovaraju sa ljudima koji misle da znaju sve….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

Стране: 1 2 3