Neko bitan

Žena VAGA: Kada jednom ODE, onda za nju POVRATKA NEMA. U stanju je da MNOGO PRAŠTA, ali su za nju neke stvari prosto NEOPROSTIVE!

Žena Vaga je neko koga zaista ne možete da ne volite. Ona je neko ko svima ulepšava dane i svima pomaže. Poznata je po tome da mnogo prašta, ali ako se jednom odluči za kraj, to je gotovo i povratka nema.

Upravo zbog toga bi svi trebali da je čuvaju i poštuju. Jer mnoge osobe shvate šta su imale tek onda kada je zaista izgube.
Žena Vaga ima veliko poštovanje za svakog čoveka, a naročito mnogo poštuje svoje drage osobe. Ne samo da ih poštuje, nego čini sve da ulepša svaki njihov dan.
U njoj postoji mnogo snage da može svakog dana da se bori za sreću dragih osoba. Međutim, sa druge strane, nju vrlo često prati loša sreća.
Jer ne može drugačije da se objasni da su sve one osobe prema kojima je ona bila dobra, zapravo zaboravile tu njenu dobrotu. Nju su najviše u životu povredile osobe za koja je činila sve.
Žena Vaga je dama koja se teško odlučuje za kraj. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Njoj je jasno da je najlakše odustati od neke osobe, ali je ona neko ko ne bira najlakši put, nego najteži. I upravo zbog toga, ona puno prašta dragim osobama i ostaje uz njih.

Međutim, kao i svi, i ona ima svoju granicu do koje je spremna da ide. Kada se žena Vaga odluči za kraj, onda niko nema prava da joj traži oproštaj.
Ali i čak da neko to učini, sigurno ga neće dobiti. Ona je neko ko može zaista mnogo toga da podnese. Svi koji je dobro poznaju znaju da ona mnogo toga može da trpi.
Međutim, kada se ona odluči za kraj onda povratka nema. Ona je puna razumevanja i zaista može sve da razume, ali ipak ne može da razume ljude koji se vraćaju na staro.
Jer da je nešto valjalo, onda bi trajalo i upravo zbog toga ona ne može nikada razumeti one osobe koje se vrate na staro i koje se ponašaju kao da se ništa nije desilo. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Ono što je bio oduvek njen najveći kvalitet i biće, jeste njena velika inteligencija. Upravo zbog toga ona je toliko sposobna i posebna žena.

I upravo zbog toga ona nikada neće dozvoliti sebi da čini postupke koji joj iznova mogu naneti tugu. Žena Vaga je spremna na sve, pa čak i na to da zanemari svoju sreću zarad dragih osoba.
Spremna je da pokloni svoje srce na dlanu dragim ljudima i mnogo toga da oprosti, ali nikada žena Vaga neće dozvoliti da se neko igra sa njom i njenim emocijama.
I pored ogromne ljubavi, koju poseduje u svom srcu, spremna je da ode od nekih osoba. Jako je inteligentna i vrlo dobro zna da bi njen život bio mnogo lepši bez nekih osoba u njemu.
Ona vrlo dobro zna koliko vredi i žena je koja sebe poštuje, i zato nikome ne dozvoljava da je gazi.

 

Exit mobile version