Neko bitan

Žena ŠKORPIJA: Ona ume da VOLI DO BOLA i puno toga TRPI i PRAŠTA. Ali kada joj jednom „PUKNE FILM“, sposobna je da OKRENE LEĐA nekim ljudima ZA SVA VREMENA!

Žena Škorpija je dama koja ume da voli, ali ume i da prašta. Ona je zaista pravi prijatelj i svako treba da je ima u životu. Ona je neko ko ima veliko srce i osoba je koja i te kako zna da prašta i prelazi preko nekih stvari, preko kojih niko nikada ne bi prešao.

Ona jednostavno ima visok prag tolerancijeje i stalo joj je da sačuva sebi drage ljude. Ona svoj život živi po određenim pravilima.
Jedno od glavnih pravila u njenom životu je to da ne moli nikoga ni za šta. Ona je toliko ponosna da nikada neće nekoga pitati da joj pomogne ili da nekoga moli za bilo šta.
Ona prosto nije takva. U svom srcu ima puno ljubavi i razumevanja prema ljudima oko sebe i zbog toga je u stanju da prašta mnogo i da pređe preko onoga preko čega niko i nikada ne bi mogao. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Ali ako se desi da je neka osoba povredi po drugi put, onda je u stanju da tu osobu izbaci iz svog života i da se pravi kao da je nikada nije poznavala, a kamoli volela.

Ova dama je neko ko neće dozvoliti da neko od nje pravi budalu na bilo koji način. Poznato je da je dobar prijatelj i da se na nju uvek možete osloniti i da joj možete verovati.
Ali isto tako je snažna i hrabra žena koja kroz život ide sama i koja čak ni muškarca ne treba, ako nije u stanju da je voli svim srcem.
Njoj jednostavno ne treba niko da je izdržava, već neko da je voli.
Ona je žena koja može puno toga da oprosti, jer smatra da svi zaslužuju drugu šansu. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

I rado tu šansu pruža dragim ljudima, ako joj pokažu da se kaju zbog toga što su je povredili. Žena Škorpija je zaista u stanju da oprosti mnoge stvari, koje niko drugi ne bi, ali će zato isto biti u stanju da kada joj pukne film, da one osobe koje su je povredile, za sva vremena izbaci iz svog života.

Ukratko rečeno, ona će oprostiti ono što niko ne bi, ali kada poslednja kap prelije čašu u stanju je da zaboravi da ta osoba čak i postoji.
Može vam oprostiti mnogo krupnih stvari, ali će nekada i sitnica biti dovoljna da vas izbriše.
Zato je žena Škorpija neko koga treba čuvati.
Jer je ona zaista dobar čovek, ali zapamtite, ako vam jednom okrene leđa – izgubili ste je za sva vremena

Exit mobile version