Žena BIK: Ona je DAMA OŠTROG JEZIKA, koja KAŽE sve ono ŠTO MISLI i koja ZASLUŽUJE tretman DOSTOJAN KRALJICE!

Žena BIK: Ona je DAMA OŠTROG JEZIKA, koja KAŽE sve ono ŠTO MISLI i koja ZASLUŽUJE tretman DOSTOJAN KRALJICE!

12 маја, 2019 Off By botanika

Žena Bik je neko ko ide glavom kroz zid. Ona je poznata po tome da nikada neće odustati od svojih ciljeva, niti od svog mišljenja. Čak i onda kada joj se dokazuje da greši, ona tvrdoglavo zastupa svoje stavove.

Prosto je osoba koja nije u stanju nikoga da sluša i uvek samo o sebi misli. Međutim, to nije dokaz da je ona sebična, već samo voli da uživa u životu.
Takođe će svakome pomoći, ukoliko mu je potrebna njena pomoć. Kada nekoga zavoli spremna je na sve da usreći tu osobu. Međutim, svoje stavove i svoje mišljenje, retko kada menja.
Žena Bik je jedna od onih dama koje znaju koliko vrede. One su prosto takve i uvek idu srcem, odnosno one rade sve ono što žele, bez obzira na posledice.
Ova žena je na neki način vredna divljenja, jer ona zaista ume da uživa u životu na pravi način. Nju takođe treba poštovati, zato što se uvek bori sama i sama ide kroz život.
Nezavisno od toga da li kraj sebe ima muškarca ili ne, ona je dama koja ume da se bori sama i da dođe do svoga cilja. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3