Neko bitan

Ovo su MAGIČNE KARTE LJUBAVI: Izaberite jednu kartu i saznajte da li vas očekuje RASKID, OSTVARENJE SNA ili POČETAK NOVE VEZE!

Svakog od nas zanima šta nam budućnost donosi i svi mi volimo da zavirimo u budućnost. Svakako, ono što nas najviše zanima, jeste šta nas očekuje kada je ljubav u pitanju. Najbolji odgovor na to mogu vam dati naše magične karte, koje smo danas za vas pripremili. Izaberite jednu kartu i saznajte da li vas očekuje raskid, ostvarenje sna ili početak nove veze.

KARTA LJUBAVI 1
Ako ste izabrali prvu magičnu kartu ljubavi, vi ste osoba koja na sve gleda na neki razuman način i sve umete da razumete i shvatite.
Upravo zbog toga vi vrlo dobro znate da se veza u kojoj se trenutno nalazite ne kreću u dobrom smeru. Vi svakako želite da se izborite za uspeh vaše veze, međutim, vaš partner vam otežava u tome raznim nerazumnim postupcima. Zbog toga često razmišljate o raskidu.
Ono što vas uskoro očekuje i jeste raskid. Vi ćete se na taj korak odlučiti zbog toga što ćete upoznati osobu o kojoj nećete moći da prestanete da razmišljate.
Takođe, više nećete želeti da praštate svom bivšem partneru. Posle određenog vremena vi ćete započeti vezu sa osobom koja vam se dopada i koja će vam zaista u svemu odgovarati. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

U relativno kratkom periodu vas očekuje raskid veze, ali i ulazak u novu vezu. I to je upravo ono što vam ove magične karte ljubavi donese, kada su u pitanju planovi u vašem ljubavnom životu.

KARTA LJUBAVI 2
Ako ste izabrali drugu magičnu kartu ljubavi, možemo vam reći da sve ono što vi želite jeste bar neki razlog za sreću. Vi prosto želite da vam ljubav omogući bar jedan razlog za sreću, jer vam je prosto dosadilo da se borite sa tugom i patnjom.
Uskoro vas očekuju neka lepa dešavanja. Vaš partner će vas jako lepo iznenaditi i svaki dan će vam dokazivati svoju ljubav.
Takođe vas očekuje ostvarenje velikog ljubavnog sna. Vaš partner već odavno pokušava da učini nešto kako bi se vaš najveći san ostvario, ali vi to još ne znate.
I upravo zahvaljujući vašem partneru u bliskoj budućnosti to će se i desiti. Vaš najveći san će se ostvariti i to je ono što vam ove karte donose. To će svakako učiniti da budete najsrećnija osoba na svetu.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

KARTA LJUBAVI 3
Ako ste odabrali treću ljubavnu kartu, vi ste osoba koja ne želi da gubi vreme na nevažne stvari. Vi nikada ne ostajete u vezi sa osobom koja vas ne zaslužuje.

U životu ste spremni na teške odluke. Možda nemate sreće u ljubavi, ali ćete uskoro započeti vezu sa osobom sa kojom ćete uspeti da se izborite za veliku ljubavnu sreću.
Vama u bliskoj budućnosti predstoji početak nove veze i to sa jednom osobom koju već duže vreme poznajete. Možda ste do sada bili samo prijatelji, ali će se to promeniti.
Vama će ta osoba uskoro priznati da vas nikada i nije gledala kao prijatelja i vi ćete odlučiti da sa njom započnete novu ljubavnu priču.
To će se ispostaviti kao jedna od najboljih odluka koju ste doneli, pošto ćete sa tom osobom zaista uživati u velikoj ljubavnoj sreći.

Exit mobile version