Neko bitan

PISMONOŠA IMA PORUKU ZA VAS: Odaberite JEDNOG GOLUBA i saznajte šta će vam se LEPO DOGODITI u NAREDNA 3 DANA!

Golubovi su zaista lepe ptice, koje pre svega simbolizuju mir. Takođe je poznato da su nekada postojali golubovi koji su nosili poštu i poznati su kao golubovi pismonoše.

Svi mi volimo da zavirimo u budućnost i da znamo šta će nam se uskoro desiti.
Upravo zbog toga, mi smo danas izabrali za vas tri goluba, koja donose divno pismo iz budućnosti.
Odaberite jednog goluba i saznajte šta će vam se to lepo dogoditi u sledeća tri dana.
I videćete, to će se zaista ostvariti, ako verujete i strpljivo čekate.
I uveravamo vas, svaka poruka koju golub donese biće pozitivna za vas.

GOLUB 1: BOGATASTVO (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Golub koga ste odabrali pre svega nosi poruku o bogatstvu. Međutim, to neće biti materijalno bogatstvo, već će vaša duša uskoro biti puna duševnog bogatstva. I to je upravo ono što ste želeli da čujete, jer vama materijalne stvari puno i ne znače.

Vi ste zaista u životu srećna osoba i vama sitnice puno znače. Takođe ste jako snažna osoba i umete da se izborite za sebe u teškim situacijama.
Ponekad ćete se suočiti i sa poteškoćama, ali to će vas učiniti još jačom osobom. Ne dopustite da neko utiče na vas i da uništi vaše planove.
Vi imate snagu unutar sebe i to će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Vi volite životi i uživate u svakom trenutku. Najbitnije je da verujete u sebe i dobre stvari će doći u vaš život.
Upravo u naredna tri dana srešćete neke drage osobe, koje dugo niste videli. I to će biti pravi melem za vašu dušu. Kada zagrlite osobe koje volite, vi se upravo tada osećate kao najbogatija osoba na svetu.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

GOLUB 2: SNAGA
Golub broj dva donosi pre svega snagu za osobu koja ga je odabrala. I za vas možemo reći da ste zaista snažna osoba, a vaša je snaga pre svega u vašoj čistoj ljubavi. Vi ste veoma osetljiva i komunikativna osoba. Ove osobine će vam mnogo više pomoći, nego što ste to očekivali.

Potrebno je da budete samouvereni i da verujete u sebe i dobićete ono što zaslužujete. Vi u sebi imate snagu i zato nikada nemojte odustajati. Sve će doći u svoje vreme i vaša sreća će doći, jer ste vi to zaslužili.
Nikada nemojte da prestanete da gubite nadu i da se borite za svoje snove.
Svemir je spreman da vam da ono što zaista zaslužujete i što ste dugo želeli.
I to će se upravo dogoditi u naredna tri dana.
Jedan neočekivani susret promeniće vaš život za 360 stepeni. Možda u prvom trenutku nećete biti svesni koliko ste srećni, ali u narednim danima će se pokazati da vam ovaj golub donosi samo sreću i snagu za dalje.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4)

GOLUB 3: NADA Osobama koje su odabrale goluba pod brojem tri, nada je nešto što ih nikada ne napušta. Vi ste po prirodi jako ljubazni i velikodušni.

Uvek za druge radite puno toga i spremi ste svima, kojima treba pomoć, da pomognete. I ono što vam ovaj golub poručuje jeste da je vreme da dobijete nagradu za sav taj trud.
Dobre stvari i događaji dolaze u vaš život i morate dopustiti svemiru da vas vodi. Vi nikada niste ni gubili nadu da će se nešto lepo desiti i zato ćete biti nagrađeni.
Otvorite svoje ruke i svoje srce i osetite se dostojni ljubavi, uspeha i sreće. I sve će to polako doći u vaš život. U naredna tri dana zabeležićete jako lepe poslovne uspehe.
Ali ono što će vas više obradovati, jeste jedno ljubavno iznenađenje, koje vam priprema vaš partner.

Exit mobile version