Ovu su DUHOVNI UČITELJI: Odaberite jednog učitelja i dobićete NAJBOLJI SAVET kako da savladate NAJTEŽE IZAZOVE i pronađete svoj MIR!

Ovu su DUHOVNI UČITELJI: Odaberite jednog učitelja i dobićete NAJBOLJI SAVET kako da savladate NAJTEŽE IZAZOVE i pronađete svoj MIR!

10 маја, 2019 Off By botanika

Na svetu postoji mnogo duhovnih učitelja koji su se pojavili kako bi svima nama olakšali i pomogli da napredujemo na svom duhovnom planu.

Ovi duhovni učitelji nude veliki raspon podrške i znanja, kako bi svima nama olakšali rast i napredak u bolju budućnost. Mi smo za vas danas pripremili, možda četiri najbolja duhovna učitelja. To su pre svega: Buda, Isus, Krishna i Lao Tzou. Izaberite jednog od ova četiri učitelja i dobićete savet koji vam je sigurno potreban. Oni će vam pre svega pomoći da savladate najteže izazove koji su pred vama i da pronađete svoj duhovni mir, koji je svima nama preko potreban.

DUHOVNI UČITELJ broj 1: BUDA
Ako ste odabrali duhovnog učitelja pod brojem jedan, onda je Budin savet za vas sledeći: Vi ste veoma često ljuti i nezadovoljni i zbog toga bi trebalo da više poradite na razumevanju i saosećanju drugih ljudi i situacija.

Strahove koje imate možete pobediti tako što ćete prvo pobediti izvor tog straha. Ono što bi za vas bilo dobro, jeste da savladate osnove meditacije. To bi vam pomoglo da u trenucima kada se osećate usamljeno pokušate da se povežete međusobno sa sebi dragim ljudima. Pokušajte da manje vodite unutrašnji dijalog, već svoje probleme probajte da podelite sa osobama koje vas vole. Trebalo bi mnogo više da radite na svojoj samosvesti i samopouzdanju i na taj način ćete lako prebroditi svaki težak izazov u životu. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3 4