Neko bitan

LAV i RAK: Oni su veliki EMOTIVCI, ali i pravi ZAŠTITNICI onih koje vole. Spremni su i ŽIVOTOM da BRANE sebi DRAGE LJUDE!

Lav i Rak zajedno mogu biti dobra kombinacija, jer se njihove vladajuće planete Mesec i Sunce, međusobno dopunjuju i slažu. Lavovi su dinamični i moćni, pošteni i plemeniti ljudi. Vrlo su otvoreni u svakom odnosu i veoma su pouzdani kao prijatelji. Rakovi su veoma uporni i vredni, takođe i tolerantni. Oni su verni i kao drugovi i kao partneri. Osećajni su i romantični i vrlo požrtvovani kada se bore za ljubav. I Bik i Rak vole dom i porodicu i veliki su emotivci. Oni su nesebični i u stanju su da usreće ljude do kojih im je stalo. Bukvalno sreću dragih osoba stavljaju ispred svoje sopstvene sreće. I jedni i drugi mogu dozvoliti da im nanesete tugu, ali ono što nikada neće dozvoliti je da pokušate da nanesete tugu njihovoj dragoj osobi. U tom slučaju možete se nadati samo nevolji i problemima, jer oba znaka brane ono što vole svim raspoloživim sredstvima. Zato budite pažljivi, ako dirnete u njima drage ljude! LAV Svako ko poznaje Lava zna koliko je on hrabar čovek. Lavovi su takođe pravi emotivci, ali i pravi zaštitnici svih onih koje vole. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Oni su neko ko ne dopušta da neko dira ono što oni vole. Možda će vam dopustiti da njih povredite, ali njima drage osobe nećete nikada. Postoje za njih neke stvari koje su im važnije čak i od sopstvenog života, a to su upravo njihove voljene osobe. Lav ume da brani sebe i teško ga je povrediti, ali će vam možda u nekom trenutku slabosti dozvoliti da mu nanesete tugu. Međutim, njemu drage osobe nikada ne možete povrediti i u tom slučaju se ne možete ničemu dobrom nadati. Videćete tada jednu drugu stranu tog hrabrog Lava i ona vam se nimalo neće svideti. Oni prosto živi za svoje voljene osobe i vole ih više od svega na svetu i onaj čovek koji pokuša da povredi njemu drage ljude, može se nadati samo velikim problemima. On neke stvari ne prašta i ne toleriše i zato ne pokušavajte da se igrate sa jednim Lavom. Kada oseti da su njegovi voljeni u opasnosti, Lav će postati pravi ‘kralj besa’ i videćete njegovu burnu reakciju. Lav brani ono što voli svim silama i svim raspoloživim sredstvima. RAK Jedna od osnovnih osobina svakog Raka jeste da je vrlo nežan i emotivan i zbog toga ga mnogi potcenjuju.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Mnogi smatraju da je on velika dobrica da bi bilo šta loše učinio, međutim postoje neke određene situacije u kojima je Rak spreman ako je potrebno da se spusti i na nivo loših ljudi. Situacija o kojoj govorimo je upravo ona kada pokušate da povredite njima drage ljude, jer Rakovi životom brane ono što vole. Rakovi su ljudi velikog srce i još veće duše i njihova dobrota je neograničena. Jednom rečju, oni su pravi anđeli, oni mogu podneti puno toga i njih možete povrediti, a da vam se ne osvete. Ali jedan Rak vam nikada neće dozvoliti da dodirnite u njemu drage osobe i da ih povredite. Za njega ništa ne postoji važnije od sreće njegovih voljenih osoba i neće nikada postojati. Tako da ona osoba koja pokuša da povredi neku njegovu dragu osobu može očekivati samo nevolju i vrlo burnu reakciju od jednog nežnog Raka. On brani ono što voli na sve načine, bukvalno do poslednjeg atoma snage i svim raspoloživim sredstvima. Rak možda ume da oprosti i da pruži novu priliku, ali nikada ne prašta i ne pruža drugu šansu onim ljudima koji na bilo koji način pokušaju da povrede njemu drage osobe. I svi oni koji su to pokušali duboko su zažalili, jer su videli drugo lice jednog nežnog Raka.

Exit mobile version