Horoskopski vodič za žene: Šta tražite kod muškarca? Evo KO to ima! (Dvojica dominiraju!)

Horoskopski vodič za žene: Šta tražite kod muškarca? Evo KO to ima! (Dvojica dominiraju!)

10 маја, 2019 Off By ludarito

3. Tražim nježnog muškarca

Koji horoskopski znak je najslađi i najnježniji?

Muškarac Riba je daleko najsuosjećajniji.  On osjeća ono što vi osjećate. Ako vi niste sretni, on je također nesretan. On je gotovo patološki nesposoban biti neosjetljiv.

Od svih znakova, muškarac Djevica najviše cijeni dobrotu iznad svega. To je najvažnija ljudska osobina po njegovom mišljenju. Ta dobrota se proteže na sve ljude koje upoznaje, ne samo na njegove prijatelje, partnera i obitelj. On doista ne može podnijeti okrutnost bilo koje vrste.

Ako morate odabrati samo jednog: I Djevica i Ribe će biti nevjerojatno dobri i nježni prema vama. Ipak, muškarac Riba može biti malo potrebit, tako da ćemo morati izabrati – Djevicu!

 

4. Tražim muškarca s dobrim smislom za humor

Koji horoskopski znak ima najbolji smisao za humor?  

Od svih znakova zodijaka, muškarac Lav se najviše  voli smijati. On ima vrlo istančan osjećaj za zabavu i rođen je sa sjajem u očima. Ako razmišljate gdje ga izvesti na prvi spoj, ne možete pogriješiti ako ga odvedete na stand up komediju. Muškarac Lav se kroz cijeli svoj život ponaša kao da je on na pozornici. Ništa mu nije draže od zahvalne publike i učinit će sve da vas nasmije. Naravno, to može postati malo naporno nakon nekog vremena!

Muškarac Vodenjak je izuzetno vedar i neozbiljan. On može u svemu pronaći smiješnu stranu.

Ako morate odabrati samo jednog: Muškarac Lav je onaj koji će vas nasmijavati do suza.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6