Neko bitan

Budi PAMETNA ŽENA koja će SKOTA koji NIJE UMEO da je ČUVA, naterati DA SE KAJE što ju je IZGUBIO!

Budi kraljica a ne jadnica i pokaži skotu koji te izgubio da je napravio najveću životnu grešku. Ako si mu dala sve što si imala, svu svoju ljubav, dušu i telo i to je opet njemu bilo malo, moraš shvatiti da si kraj sebe imala pogrešnog muškarca.

Jednostavno, moraš da kreneš dalje, da se pogledaš u ogledalo i da shvatiš da ti ustvari zaslužuješ bolje. Shvatićeš i da ti više nisi ona žena koja je bila pre nego što je on ušao u tvoj život.
Nekada si bila žena koja se stalno smejala, koja je bila srećna i kojoj su se svi divili, ali je onda došao on. On te je naterao da se promeniš i da postaneš ono što nisi.
Kraj njega si jednostavno izgubila sjaj u očima i zaboravila kako je to smejati se iskreno. U nekim situacijama se čini kao da si zaboravila koliko vrediš, jednostavno više nisi ista.
Zato se pogledaj u ogledalo i shvatićeš da si još uvek lepa. U tvojim očima još uvek ima puno sjaja i tvoje lepe usne su stvorene za poljupce, ali sve to nisi imala kraj svog muškarca.
On ti je jednostavno okrenuo leđa, jer nije znao koliko vrediš. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Ali na tebi nije da patiš, već da mu dokažeš da je pogrešio. Pokaži mu da si jaka i sposobna žena i da nećeš umreti bez njega. Našminkaj se, izađi sa osmehom na licu i dozvoli nekim drugim ljudima da ti priđu i da te podsete na to koliko si lepa i privlačna.

Ne daj nikome da pogazi sve ono što je lepo u tebi, a pre svega ne daj nikome da ti pogazi srce. Budi pametna i nemoj da ga zoveš, nemoj da juriš za njim i da ga moliš.
Ako padneš nisko i počneš da ga moliš za ljubav, vrlo je verovatno da ćeš ga večito juriti. On će misliti da ne možeš bez njega i ponašati se kao da nisi dostojna njegove ljubavi.
Zato nemoj da padneš toliko nisko i nemoj da moliš za ljubav, jer ljubav se nikome ne može narediti.
Nikada nemoj dozvoliti nekom muškarcu da te uzme samo kada on hoće i da te baci kada mu dosadiš, jer ti nisi objekat. Ti si žena i živo biće kome je potrebna ljubav.
I veruj da će se jednoga dana pojaviti neko ko je spreman da ti je da i da zbog toga okrene svet naopako. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Tvoj prethodni partner to nije umeo, jer nije shvatio koliko si posebna. Ali jednoga dana će se pojaviti neko ko će to sve videti kod tebe. Zato prestani tog skota da zoveš i da ga juriš.

Prestani da ne spavaš, čekajući da ti se javi, dok je on ko zna gde i ko zna sa kim. Zapamti da je tvoje srce veliko i daj mu vremena da shvati da nije voljeno.
Daj srcu vremena da preboli i dozvoli sebi da kreneš dalje, jer si ti to zaslužila. Našminkaj se, sredi, smej se i kreni dalje. Dokaži tom muškarcu koji nije umeo da te ceni da vrediš mnogo više.
Neka te gleda i neka vidi da ima onih koji umeju da te cene. Nateraj ga da te poželi ponovo, ali mu se nikada ne vraćaj, jer ti ne treba muškarac koji će ti gaziti dušu i telo.
Veruj, u život svake žene jednom dođe onaj pravi i on će ti vratiti veru u ljubav. Ali da bi došao pravi, moraš da kažeš zbogom pogrešnom. I uradi to već danas, jer ti, ženo, vrediš puno, ali si to zaboravila!

Exit mobile version