Astro ljubomora : Ovnovi PROKLJUČAJU, Jarčevi NE PRAŠTAJU prevaru, a Rakovi CUTE bez DOKAZA

Astro ljubomora : Ovnovi PROKLJUČAJU, Jarčevi NE PRAŠTAJU prevaru, a Rakovi CUTE bez DOKAZA

10 маја, 2019 Off By ludarito


JARAC

Iako tako ne delujete, jako ste ranjivi i pogađaju vas situacije u kojima vas partner (ne)svesno pravi ljubomornim. Naravno, to ne pokazujete i patite u sebi jer vam je povređen i ponos i narušeno dostojanstvo. Ukoliko uspete da prebrodite bure i oluje u sopstvenoj duši, postajete oprezniji. Međutim, prevaru ne praštate, pa ukoliko partnera uhvatite na delu, to je kraj.

VODOLIJA

Zbog naglašene sujete, teško podnosite situacije u kojima treba da pokažete svoje slabosti. Vašim znakom upravlja Uran, planeta flerta i avantura, pa birate partnere koji će umeti da tolerišu vaše hirove. Ali, ukoliko ste zbog osobe koju volite došli u situaciju da vas obuzme plamen ljubomore, potrudićete se da to prikrijete i svojim ponašanjem i načinom komunikacije s njom.

RIBE

Vašim hipersenzibilnim znakom upravlja Neptun, sombol zanosa, zaljubljivanja i romantike, pa se potpuno predajete partneru koga volite. Ipak, zbog toga vas je lako i povrediti. Ako zbog osobe do koje vam je stalo osetite žalac ljubomore, prvo počinjete da preispitujete sebe i svoje postupke. Prevaru biste možda i oprostili, ali osećaj da se slična situacija može ponoviti, ne da vam mira.

Стране: 1 2 3 4 5