Neko bitan

Žena RIBA: Ako želite nekoga da vas usreći i voli do kraja života, onda SVOJE SRCE POKLONITE NJOJ! Ona vas nikada neće razočarati, SA NJOM JE SREĆA ZAGARANTOVANA!

Ako neko može usrećiti svakog čoveka, onda je to svakako žena Riba. Ona je neko ko ume da pokloni svoje srce na dlanu i ona vam može život pretvoriti u bajku.

Ako želite nekoga ko će vas voleti do kraja života, onda svoje srce slobodno poklonite ovoj dami. Ona je neko ko vas nikada neće razočarati i sa njom je sreća zagarantovana.
Ona je mnogo puta u životu pogrešila, jer je svoje srce poklanjala na dlanu. Mnoge osobe su iskoristile njenu dobrotu, ali ona je puno toga naučila iz svojih grešaka.
Ona vrlo dobro zna kako je teško nositi se sa tugom i zato nikome ne želi tugu. Ona nikada nikoga neće povrediti, niti mu naneti tugu. Ona je veliki emotivac i ona ne može protiv svojih emocija.
Na njenom licu možete videti i osmeh i suze. Ona je neko ko zaista ne ume da sakrije svoje emocije i zato je ovu ženu lako voleti. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Ono što joj je u životu potrebno jeste neko na koga se može u potpunosti osloniti. Ali nažalost, žena Riba retko kada u životu sreće takvog muškarca.

I pored toga ona je neko ko ume da bude oslonac svima. Ona je ta na koju su uvek možete osloniti i koja ću uvek biti podrška svima.
Ona je spremna i sebe da zapostavi da bi se našla drugima u nevolji. Možda to i nije pohvalno, ali ova dama sebe uvek stavlja na poslednje mesto.
To puno govori o njenoj nesebičnosti i dobroti.
Njoj je najbitnije da njeni voljeni budu srećni, a njoj kako bude. Svako na svetu želi da nađe osobu koja će ga usrećiti i to je svima potrebno i zato svaki čovek treba svoje srce da pokloni njoj.
Svako treba da pokloni svoje srce na dlanu ženi Ribi, jer ako to učini, ona će mu život pretvoriti u najlepši san.
Svi oni koji je imaju kraj sebe znaju koliko je ona divna i plemenita i znaju da ona nikada nikoga ne može da razočara. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Nikada ona neće otići, niti će nekoga napustiti. Ona je spremna da učini sve za svoje drage ljude. Za nju ne postoji nemoguće, ako je ljubav njenih voljenih u pitanju.

Ako nešto ume najbolje da uradi, to je onda da ih usreći. Onaj ko njoj pokloni srce na dlanu, sigurno neće pogrešiti, niti će ikada zažaliti.
Muškarac koji izabere ovu damu za partnera, može da smatra da je doneo najbolju životnu odluku, jer ona zaista ume da voli do neba.
Ona je neko ko ne ume da povredi, da razočara.
Ova dama je neko ko ne ume da laže i ko vas nikada neće izneveriti.
Ona je dama velikog srca i kraj nje možete da budete sigurni da ćete se svako jutro buditi sa osmehom na licu.
Jer ona je jednostavno dama sa kojom je sreća zagarantovana

Exit mobile version