Žena JARAC: Ona je u svakoj situaciji OTVORENA i ISKRENA DO BOLA. Ona je SVOJA i DRUGAČIJA i nikada NE GLUMI da je NEŠTO ŠTO NIJE!

Žena JARAC: Ona je u svakoj situaciji OTVORENA i ISKRENA DO BOLA. Ona je SVOJA i DRUGAČIJA i nikada NE GLUMI da je NEŠTO ŠTO NIJE!

9 маја, 2019 Off By botanika

Žena koja je rođena u znaku Jarca predstavlja osobu snažnog duha. Ona je veoma istrajna, nepokolebljiva i zaista je sama sebi dovoljna za lepa postignuća.

Ove žene su veoma uspešne u mnogo oblasti. U sebi nose određenu moć transformacije koja im omogućava da se snađu u gotovo svakoj situaciji. Jako su prilagodljive i inteligentne.
Ove dame su takođe uvek otvorene i iskrene. One su svoje i drugačije i nikada ne glume ono što nisu. U moru dvoličnih ljudi postoji ova dama koja je sve osim dvolična.
Uvek je spremna da osobi koja je kraj nje kaže istinu u lice. Ona jednostavno nije glumica i nikada to neće biti. Ona se nikada ne pretvara da je nešto što nije, a posebno nikome ne glumi prijatelja.
U životu se ni sa kim ne druži iz koristi, jer je zaista iskrena i pravi je prijatelj. Zbog toga u njenom okruženju nema puno osoba. Ona jednostavno nema puno prijatelja, jer ne može imati svako tu čast da je ima kraj sebe.
Ona je neko ko sve razume osim dvolične ljude. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3