Neko bitan

ŽENA BIK- Ona je NEŽNA,JEDINSTVENA,POSEBNA,svesna svoje SNAGE i MOĆI i KVALIETA!

Žena rođena u znaku Bika  ističe se kao ličnost koja je svesna svoje snage i veličine, moći i kvaliteta, pa iako je u životu zadese mnogobrojne nesreće, ona uvek iz njih izlazi ohrabrena za nove sukobe koje joj donosi život i sudbina. Ona je praktičar, realista i uvek je svesna da se dobro i zlo u životu mešaju, ukrštaju, prepliću, da posle zla dolazi dobro i obrnuto.

Može se reći da je najlepši deo njenog života mladost, iako se često dešava da u mladosti ima materijalnih problema. Čulne su i iznad svega veruju u čulnost, više su sposobne za telesnu nego duhovnu ljubav, ali i pored toga dobre majke, besprekorne domaćice i idealne ljubavnice.

Žena Bik se udaje kasnije u životu, tek posle komparativnog iskustva u seksu. Ljubav kao i ostala životna iskustva stvaraju osobu koja će biti savršena u svim bračnim i porodičnim dužnostima, kao i u poslovnim relacijama i karijeri uopšte.

…nastavak na sledećoj strani…

Predaje se sa lakoćom mužu, jer je to imperativ njene ženstvenosti, no kako je ona jaka ličnost, a suprotnosti se  privlače, u teškim životnim situacijama i periodima opasnosti i kriza, žena Bik postaje stub porodice i nosilac svih tegoba, muka, patnji. Kako su one emotivne i melanholično depresivne, sposobne su za samostalnost i saosećanja prema drugima, i često svojom snagom pomažu drugime. Mnogi  zloupotrebljavaju i iskorišćavaju njenu plemenitost, misleći da ona to ne primećuje, ali u tome grdno greše.

 

Žene Bikovi su elitisti, kada je u pitanju društvo. Kao talentovane i voljom nadahnute osobe okrenute su velikim potezima i velikim delima, velikim ciljevima i može se reći da nisu sklone ogovaranju, tračarenju, spletkama, što i dolikuje dominantnim osobama.  Često vođene ljubavlju izaberu pogrešnog partnera,  koji  ih  ne može zadovoljiti u materijalnim prohtevima, pa sredinom života, iako to nisu planirale, počinju same da rade i stiču solidno bogatstvo.

 

Temperament – Melanholičnog je temperamenta, često rezervisan, konzervativan, ali velikodušan i tolerantan.

Osećanja – Bik poseduje neobično duboka, tiha, ali neizražena osećanja. Sposoban je dugo da trpi i teško ga je menjati u bilo kom pogledu. Korača izvesnom sigurnošću, radije vođen nego gonjen.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Intelekt – Sposoban je za najlucidnije opservacije iz oblasti ekonomije i stvaranja novca. Inače je tromog duha, bez znatiželje i ambicija. Više je sklon osećenju i spoznaji lepog, nego umovanju. Intelekt mu je konzervativan, metodičan i taktičan. Intelekt Bika je stalan, istrajan i tvrd.

 

Vrline – On je veran, dosledan i sposoban je da oprosti. Dobar je psiholog.

Mane – Preterano je dogmatičan i sklon tradiciji. Previše voli novac, materiju, često je i gramziv.  Bik ne ume da promeni i radikalno slomi tok stvari ako one krenu ka negativnom ishodu.

 

Voli – Komfor, kuće, imanja, miraze, krevet, uživanje, domaći život, gozbu.

Ne voli – Česte i nagle promene, avanture, rizik i nesigurnost u životu. Ne voli  svađe, spletke, lutanja ni brzopletost.

Moda – Bik je konzervativan i klasičan znak horoskopa, tako da se žena rođena u ovom znaku oblači po pravilima bontona.

Exit mobile version